Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
«Кажан», якого передали з Волині на фронт, уже знищив понад 30 орків

Під час зустрічей військові розповіли про будні на передовій і про те, якою незамінною є допомога з тилу.

Фото із сайту Камінь-Каширської міськради.

«Кажан», якого передали з Волині на фронт, уже знищив понад 30 орків

Очільниця Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук і голова Камінь-Каширської міської ради Віктор Пась повернулися з чергової поїздки на Схід України

На фейсбук-сторінці Віктор Пась зокрема розповів: «Як завжди – дуже насичена поїздка. Кожного разу веземо багато допомоги нашим військовим для наближення Перемоги України. Не виняток – і цей раз. Доставлено 10 найновіших тепловізорів для нашого 51-го батальйону 100-ї бригади. Тепловізори були закуплені міською радою на 1200000 гривень. Вони вже заступили на бойове чергування. Силами працівників міської ради, працівників ВУЖКГ, гурту «Видричанка» закуплено 5 FPV-дронів і завезено нашим хлопцям з 100-ї та 14-ї бригад. Також доставлено дві маскувальні сітки, а ще – різні домашні смаколики. Щира вдячність всім, хто допомагав, всі ми наближаємо Перемогу!».

 Силами працівників міської ради, працівників ВУЖКГ, гурту «Видричанка» закуплено 5 FPV-дронів і завезено нашим хлопцям з 100-ї та 14-ї бригад. 

Віктор Пась поділився враженнями від щемливих зустрічей з військовими- земляками, знайомими, зокрема із комбригом і комбатом 51-го батальйону, котрі розказали про будні на передовій і про те, якою незамінною є допомога з тилу: «Хочу сказати, що БпЛА

«Кажан», який закупляла міська рада перед Новим роком, є досить дієвою зброєю, ним уже відправлено на «концерт до Кобзона» більше 30 орків, поверх 100 – поранених, знищено багато ворожої техніки. Комбат дуже дякував за «Кажана». В нас же тут були скептики: «Навіщо таке дороге купляти». А воно нищить рашистів. Також зустрів нашу «Івеко», щодо якої теж чув подібне. Авто ще ні дня не «передихало», постійно працює – робить дороги до позицій, щоб легше було і евакуйовувати бійців, і добиратися до них.

Разом ми – сила!»

У цій поїздці була й очільниця Камінь-Каширської райдержадміністрації Ольга Ващук. «Буваємо в різних бригадах, але наша вдячність – однакова кожному, хто бореться за Україну. Спасибі всім за потужну роботу. Разом  ми – сила!» –висловила Ольга Петрівна вдячність і військовим, і тим, хто в тилу робить все для того, щоб допомогти захисникам.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Читайте також: Незагойна рана Волині: «Наш тато застрелить путіна – і ми будемо жити, як колись».

Реклама Google

Telegram Channel