Курси НБУ $ 39.67 € 42.52

ГОРОСКОП З 19 ПО 25 КВІТНЯ

Відчуватиметься тиск з боку більш впливових людей або незалежних від вас обставин. Ви, в свою чергу, будете прагнути відстоювати власну владу, можливо, для цього треба прийняти чужі правила гри або ж залишитеся без роботи.

Відчуватиметься тиск з боку більш впливових людей або незалежних від вас обставин. Ви, в свою чергу, будете прагнути відстоювати власну владу, можливо, для цього треба прийняти чужі правила гри або ж залишитеся без роботи.

ОВЕН
Труднощами цього тижня можуть стати стосунки з родичами або сусідами.
Можливо, доведеться вирушити в дорогу або, навпаки, поїздку буде відкладено, через що у вас зміняться плани. Можуть бути збої під час передачі або отримання інформації, або виникнуть проблеми з транспортними засобами. Наприкінці тижня можливе отримання прибутку, неоподатковуваного.
ТЕЛЕЦЬ
Можете напружитися і вирішити свої фінансові проблеми.
Найнеприємніше - віддати борг або сплатити податки. Але велике полегшення настане, якщо зробите це добровільно. Деякі можуть зазнавати сильного внутрішнього незадоволення, і якщо ви захочете в цьому когось звинуватити - станеться скандал. У вас буде несподіваний шанс для того, щоб зайняти чільне становище серед однодумців.
БЛИЗНЮКИ
Можуть загостритися стосунки з чоловіком або партнером по бізнесу.
Ваші бажання або фінансові витрати можуть спричинити сварку з ними. Від вашої поведінки залежить, чим вона закінчиться. А ще краще, якщо ви цього тижня будете скромні в своїх бажаннях і нікого не провокуватимете на конфлікт. Вас чекає несподівана і прихована підтримка впливових людей.
РАК
Якщо підете за своїм бажанням сховатися або уникнути проблем, які необхідно було давно вирішити, то тільки ще більше погіршите своє становище.
Найнеприємніше, що у вас може погіршитися здоров’я. Якщо не будете себе жаліти, то станете господарем становища. Наприкінці тижня у вас можуть з’явитися несподівані перспективи у стосунках із зарубіжними партнерами.
ЛЕВ
Труднощі можуть виникнути у стосунках із дітьми або коханими з одного боку і друзями з іншого.
Ваші надмірні витрати на друзів або розваги можуть викликати у них ревнощі. Якщо своєчасно не виправити ситуацію, може виникнути конфлікт. Постарайтеся не доводити до цього, щоб потім не треба було миритися. Вас чекає нагорода або премія від вашого начальства.
ДІВА
Перед вами може постати питання: дім або робота.
Ваша зацікавленість у виконанні службових обов’язків може призвести до ігнорування своїми домашніми справами, що може викликати конфлікт із сім’єю. На вас чекають несподівані новини від партнерів здалеку.
ТЕРЕЗИ
Необхідно переглянути свої подальші дії.
Можливо, доведеться відмовитися від співпраці з деякими іноземними партнерами або з тими, хто знаходиться далеко. У декого можуть виникнути проблеми з поїздками, ситуація може скластися так, що ваші плани будуть порушені.
СКОРПІОН
Розподіл спільних прибутків призведе до вашого невдоволення.
Як відреагувати на це, ви вирішите самі, але майте на увазі, що навіть найменша некоректність у розмові може призвести до конфлікту. Проблеми можуть виникнути в інтимних стосунках, можливий прояв грубості і насильства, не ризикуйте, особливо, якщо ви малознайомі. Ближче до вихідних діти або коханий зроблять вам сюрприз.
СТРІЛЕЦЬ
Можливо, ваш чоловік витратить на себе грошей більше, ніж передбачається, і ви захочете йому влаштувати скандал, але майте на увазі, що все може закінчитися серйозним конфліктом.
Якщо внутрішнє роздратування буде велике, то ймовірність сварок із оточуючими людьми зростає, щоб зняти його, можна зайнятися фізичною роботою, вправами або просто прибиранням. У вас можуть виникнути вдома несподівані і приємні турботи.
КОЗЕРІГ
Вас може роздратовувати як вимушене неробство, так і перевантаження на роботі.
Протистояння може призвести до ізоляції, найрозумнішим буде переглянути свої обов’язки або поточні справи. Можливо, від вас вимагатиметься змінити пріоритети послідовності вирішення поставлених перед вами завдань. Можливі несподівані романтичні зустрічі або пригоди.
ВОДОЛІЙ
Відчуття незадоволення може призвести до невдоволення всім і вся, або ви почнете потурати своїм слабкостям і задоволенням, що в кінцевому результаті не принесе радості, а лише спустошить ваш гаманець.
Крім того, ви зможете поставити в ніякове становище своїх друзів і коханих, або вони можуть через вас посваритися. Наприкінці тижня сприятливий час для купівлі сучасної побутової техніки.
РИБИ
Ви будете розриватися між домом і роботою.
Якщо займаєтеся розв’язанням питання про придбання або продаж нерухомості, то вас можуть поставити перед необхідністю швидко вирішувати: так чи ні. Ви можете стати свідком конфлікту між вашими батьками, спробуйте відвернути їх увагу, таким чином ви їх позбавите непотрібної сварки. Наприкінці тижня вас чекає приємне знайомство.
Telegram Channel