Курси НБУ $ 39.79 € 42.38

КРОСВОРД

По горизонталі: 7.Один із видів зв’язку. Назва досить престижна, навіть титулована. 8.Головне місто цієї держави — Течусігальна. 10. Художник, що полюбляє тварин... малювати. 11.Вона завжди лягає в основу обговорення. 13.Манто дерева. 14.Подіум для артистів цирку...

По горизонталі: 7.Один із видів зв’язку. Назва досить престижна, навіть титулована. 8.Головне місто цієї держави — Течусігальна. 10. Художник, що полюбляє тварин... малювати. 11.Вона завжди лягає в основу обговорення. 13.Манто дерева. 14.Подіум для артистів цирку. 15.Молюск, який завжди у своїй домівці. 17.Органічна сполука, яка стає в пригоді прихильницям манікюрів. 18.Південноамериканські “Карпати”. 19.Одвічна рекламна проблема, від якої аж голова свербить. 22.До неї в Іспанії причетні тореадор, матадор і пікадор. 23.Безжальний та егоїстичний самодур. 24.Комусь вона, “як солов’ю”, а комусь “будувати і жити допомагає”. 27.Вона для Парижа, як для Києва Дніпро. 28.Це грецький бог у Стародавньому Римі. 29.Оспіване Фреді Меркурі та Монсеррат Кабальє місто в Іспанії. Було й столицею Олімпіади. 31.Шаховий “друг” Анатолія Карпова. 32.Тисячний грам.
По вертикалі: 1.І пташка, і референт. 2.Місто в Індії, яке є сусідом Тадж-Махалу. 3.Вірна “супутниця” пасажира. 4.Розкута дівчинка з роману Володимира Набокова. 5.Перша частина “зіркового” псевдоніма— ... Піаф. 6.Останнє місце фіаско Наполеона Бонапарта. 9.З легкої руки цього французького живописця було влаштовано “Сніданок на траві”. 12.Легендарний острів, що зник під водою після землетрусу. 13.Давньоєгипетська чепуруха. Навіть Цезарю голову задурила. 16. Найкращий подарунок у палітурці. 17.Без нього не обійтися мандрівникові чи географові, а також... кравчині. 20.Порода службових собак, яка носить прізвище того, хто її вивів ще у ХХ столітті в Німеччині. 21.Допомагає людям рахувати дні, місяці, роки. 24.Найгладший мушкетер (О.Дюма-батько). 25.Ритмічне постукування черевиками по паркету, яке перетворюється у танець. 26.Країна, що двічі називає себе маленьким коником. 29.Спортивний водоплавний “ брат” кроля та батерфляя. 30.Єдиний та неподільний “друг” молекули.
Світлана ЗОЗУЛЯ.
м. Луцьк.
Telegram Channel