Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ляшко б’є ігрові автомати, бо… любить їх

Після заяви про виграші Олегу Ляшку в Інтернеті присвятили багато фотожаб.

Волинь-нова

Ляшко б’є ігрові автомати, бо… любить їх

Лідер Радикальної партії, який раніше на камери кувалдою розбивав «одноруких бандитів», виявився азартним чоловіком – він стверджує, що завдяки ставкам на футбольні матчі виграв півмільйона!

— Ставив там, де високий коефіцієнт. Ставив на «Шахтар», за який уболіваю, ставив на «Ліверпуль». Виграв, заплатив податки, – заявив політик журналістам.

За словами Олега Ляшка, виграші були анонімними, і він міг не декларувати їх, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід.

За словами Олега Ляшка, виграші були анонімними, і він міг не декларувати їх, однак як сумлінний громадянин вирішив не приховувати додатковий дохід.

— Кожен політик і можновладець зобов’язаний бути чесним. Я живу чесно: поставив ставку, виграв, задекларував, сплатив податки, а не вивів у «тінь». Ніхто не живе на одну зарплату. Чому ми боремося за підвищення зарплат? Щоб люди змогли на них нормально жити. А зараз 90% українців отримують зароблені гроші в конвертах і не платять податки, – похвалив себе любитель букмекерських контор. А потім, здається, ляпнув зайве:

— Так я і раніше заробляв гроші. До речі, з Росітою (дружиною. – Ред.) познайомився 20 років тому в залі ігрових автоматів, – ошелешив Ляшко.

Чому ошелешив? Бо ж видавав себе за найпершого борця з ними. Тільки подивіться, що він заявляв: «Ігрові автомати — це не просто витрачені по–дурному гроші. Це розбиті сім’ї та скалічені долі. Це деградація особистості. Це такі борги, які доводять до самогубства. Я викоріню це зло радикальними методами».А так бив, так бив...А так бив, так бив... То лідер радикалів – не гроза автоматів?То лідер радикалів – не гроза автоматів?

 Можливо, б’ючи молотом автомати, політик намагався побороти свою від них залежність? Але, зрештою, так і не зміг викорінити пристрасть до азартних ігор і зачастив – причому дуже успішно – у бук­мекерські контори.

Щоправда, в декларації Олега Ляшка про ставки на «Шахтар» нема нічого, там ідеться про три виграші на загальну суму приблизно у 571 тисячу гривень в «Українській національній лотереї»…

Словом, лідер радикалів усіх заплутав. Тож допомогти йому і виборцям розібратися в його іграх та грошах вирішило Національне агентство з протидії корупції. Там пообіцяли, що перевірять походження Ляшкового півмільйона і про все розкажуть народу. З нетерпінням чекаємо. 

Василь РОГУЦЬКИЙ.

Telegram Channel