Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Буффон плаче – Швеція скаче!

Великий воротар про завершення кар'єри оголосив не стримуючи сліз.

Великий воротар про завершення кар'єри оголосив не стримуючи сліз.

Волинь-нова

Буффон плаче – Швеція скаче!

А ми й так знаємо, що вони «не москалі» – тож уболіватимемо за «синьо-жовтих» на Чемпіонаті світу в Росії

«Скуадри Адзурри» не буде на Чемпіонаті світу з футболу 2018 року. Таке трапилося вперше з 1956-го,  коли збірна Італії не змогла кваліфікуватися на Мундіаль… у Швеції. Цього разу саме «синьо-жовті» шведи не пустили італійців на ЧС у Росії. 

Легендарний капітан чотириразових чемпіонів світу Джанлуїджі Буффон не поїде на свій шостий Мундіаль. Після матчу 39-річний «Джиджи» не стримував сліз, даючи коментар італійським телевізійникам, і заявив, що прощається з футболом…

Повернеться чи ні 36-річний «Ібра-Кадабра» (Златан Ібрагімович) до складу шведської збірної.

Найбільшою ж інтригою нині є питання: повернеться чи ні до складу шведської збірної  36-річний «Ібра-Кадабра» (Златан Ібрагімович), який зараз захищає кольори англійського «Манчестер Юнайтед». 

Крім шведів, плей-оф відбору подолали хорвати, данці та швейцарці.

Усі результати раунду плей-оф європейського відбору до ЧС-2018: Швейцарія – Північна Ірландія – 0:0 (перший матч 1:0); Греція – Хорватія – 0:0 (1:4); Італія – Швеція – 0:0 (0:1); Ірландія – Данія – 1:5 (0:0). 

Отож, усі учасники Мундіалю-2018 від Європи: Франція, Португалія, Німеччина, Сербія, Польща, Англія, Іспанія, Бельгія, Ісландія, Хорватія, Швеція, Данія, Швейцарія і Росія (господар).

Telegram Channel