Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ГОРОСКОП З 1 СІЧНЯ ПО 6 ЛЮТОГО

Овни, на цьому тижні ви можете істотно наблизитися до втілення своєї мрії...

ОВЕН
На цьому тижні ви можете істотно наблизитися до втілення своєї мрії. Друзі або однодумці нададуть вам допомогу. У цей час ви можете розширити зону співпраці, отримати цікаві пропозиції від заможних клієнтів.
ТЕЛЕЦЬ
Цей тиждень виявиться дуже важливим для вас у плані наближення до досягнення поставленої мети. Можливе просування по службі, в кар’єрі або допомога начальства, а також успіх у професійній, громадській або самостійній діяльності. Хтось може придбати домашнього улюбленця.
БЛИЗНЮКИ
Важливе місце протягом цього тижня займатиме інтелектуальна діяльність і все, що пов’язано з новою інформацією щодо невивчених питань і сфер діяльності. Тиждень сприятливий для введення нових і перспективних методів викладання, видавничої справи і законотворчості. Використайте цей тиждень для активізації світського життя: візьміть участь у презентації або відвідайте виставку. Спілкуйтеся більше в неформальній обстановці - це сприятиме зростанню вашої популярності і появі нових заступників або прихильників.
РАК
Можливо, багато хто з вас зрозуміє, що попередні досягнення і успіх - вже в минулому, але він дає можливість започаткувати нові проекти і справи. Скористайтеся цим. Якщо ви плануєте поліпшити свої житлові умови або створити вдома більш комфортні умови, то вам чоловік може виділити для цього гроші або зможете отримати позику, взяти гроші в борг під спорудження будинку або квартири.
ЛЕВ
Завдяки співпраці ви зможете значно розширити коло своїх знайомих, збільшиться кількість людей, з якими ви будете контактувати, зросте обсяг необхідної вам інформації. Все це принесе безперечну користь зараз і перспективу в майбутньому. Сприятливий період для придбання комп’ютера і різних засобів комунікацій. Можливе знайомство з новими партнерами, а для деяких незаміжніх жінок - знайомство з майбутнім чоловіком.
ДІВА
Якщо ви творчо виконували свої службові обов’язки, то на цьому тижні можливий і результат - успіх у подальшій кар”єрі і підвищення зарплати. Або ви отримаєте за виконану роботу більше, ніж розраховували. Ті, хто шукає нову, цікаву, добре оплачувану роботу, знайдуть її. Успішними будуть будь-які оздоровчі процедури. Хто мріяв обзавестися собакою або іншим домашнім улюбленцем, можуть зробити це.
ТЕРЕЗИ
Окриленість, творча наснага і великі можливості можуть дати поштовх вашим діям. Ваше оточення сприйматиме вас як людину авторитетну і значущу. Вияв дружелюбності і покровительства сприятиме зростанню популярності. Використайте цей час для організації виставок і презентацій. Намагайтеся більше відвідувати світські заходи, демонструвати свої можливості. Кохана людина і діти будуть джерелом вашого натхнення. Можливо, у вас з’являться шанувальники або коханий (кохана).
СКОРПІОН
У цей період ви можете вдало вирішити майнові справи, обзавестися престижною власністю або придбати щось цінне для дому. Домашня робота і турботи про сім’ю будуть найголовнішими в цей період. Можливо, ви від когось отримаєте приховану або негласну підтримку. Розбіжності можуть виникнути через невизначену позицію чоловіка (дружини) або партнерів по бізнесу. Ваше завдання допомогти їм визначитись.
СТРІЛЕЦЬ
Цікаві знайомства, зустрічі і зв’язки з відомими і популярними людьми подарують вам нові надії і мрії. На цьому тижні ви можете зайнятися плануванням свого майбутнього. Сприятливо на цьому тижні почати курс навчання або активізувати інтелектуальну діяльність. Якщо вам запропонують поїздку, не відмовляйтеся, вона відкриє перед вами нові перспективи і можливості, подарує нових друзів і покровителів. Будьте уважні до своїх службових обов’язків, ви можете допустити неточність або помилитися. Проблемою може бути недоброякісна їжа, якщо вона викликає сумніви, не вживайте її.
КОЗЕРІГ
Ви будете зосереджені на своїх матеріальних проблемах. Цей тиждень сприяє зростанню прибутків і будь-яким іншим фінансовим надходженням. Ви можете з начальством обговорити питання підвищення вашої зарплати, а також кар’єрного росту. Ті, хто займається самостійним бізнесом, може укласти вигідний і тривалий контракт. Деякі з тих, хто шукає нову перспективну і престижну роботу, можуть її знайти.
ВОДОЛІЙ
На цьому тижні ви будете активно відстоювати свою самостійність. Ваша індивідуальність буде помітною і привабливою для оточуючих. Використайте можливості, щоб продемонструвати свої здібності, рішучість і творчий підхід. Завдяки цьому ви можете отримати цікаві перспективні пропозиції, пов’язані з розширенням інтелектуальної, видавничої або юридичної діяльності. Ви можете стати лідером або представником якоїсь групи людей в контактах з іноземцями або закордоном.
РИБИ
Досягнуті вами успіхи будуть приховані від інших. Не варто демонструвати свої наміри та істинні інтереси. Вам буде легше займатися творчістю на самоті, в прихованому від очей місці. Ви можете отримати чийсь борг, матеріальну допомогу або позику з прихованих джерел або від людей, котрі не хочуть афішувати свою допомогу. Може серйозно змінитись ваше життя завдяки великому успіху вашого чоловіка або дружини.
Telegram Channel