Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Щоб знали правду  про «старшого брата»

Волинь-нова

Щоб знали правду про «старшого брата»

Звернення керівників громадських організацій Волині про допомогу у виданні книги Дмитра Корнелюка «Росіяни–москалі на чужій землі» (на фото)

Книга Дмитра Корнелюка — спроба об’єктивно, на основі документів і свідчень розповісти про боротьбу нашого народу з одвічним ворогом Росією–Московією, заглянути в очі «старшому брату», який зі зброєю в руках зазіхає на нашу землю, історію, віру. Автор розкриває суспільну місію Церкви у житті держави як її національного феномена, закликає до злагоди, міжконфесійного порозуміння і єдності, вказує на шляхи утворення Єдиної помісної православної церкви.

 

 

 

Головне завдання книги — українізувати суспільство через звернення до національних традицій та християнських цінностей. Видання пройшло експертизу в Інституті філософії НАН України імені Григорія Сковороди та Волинській православній богословській академії. На жаль, наклад його порівняно невеликий, до того ж частину книг автор подарував районним і міським бібліотекам Волині, закладам освіти. Кілька десятків передав через капеланів у зону АТО, де інтерес до книги дуже великий. Тому звертаємося до благодійників, спонсорів, патріотів нашого краю з проханням допомогти у перевиданні книги «Росіяни–москалі на чужій землі», яка через волонтерів і капеланів безкоштовно буде розповсюджена в зоні АТО, на Сході і Півдні України.

Кошти можна перека­за­ти за такими реквізитами: підприємець Івановський Віктор Михайлович, ІПН 1779802539, м. Ковель, вул. Черняховського, 14. Розрахунковий рахунок 2600850130297, філія ВОУ ВАТ «Ощадбанк», МФО 303398. Телефони автора для довідок: 0681393111, 0507754501.

Голова громадської організації «Військові капелани Волині» отець Михайло БУЧАК.

Голова обласної організації Національної спілки краєзнавців України Геннадій БОНДАРЕНКО.

Голова обласної організації Національної спілки журналістів України Михайло САВЧАК.

Голова Ліги українських письменників ім. Павла Чубинського Олексій ДОБКО.

Помічник народного депутата України Ігоря Гузя, керівник волонтерського підрозділу «Вбережу» Ігор ВЕРЧУК.

Голова благодійного фонду «Майбутнє Волині–України» Галина ГОЛУБОВИЧ.

Голова Ковельської філії «Союзу українок» Олена МІСЮРА.

Координатор громадської організації «Майдан Гідності» Володимир МОВЧАН.

Голова обласної громадської ради з питань національного та духовного відродження Любов КРАВЦОВА.

Telegram Channel