Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

Рівненські новини одним абзацом

15-річна учениця однієї зі шкіл Дубенського району стане мамою. Тато дитини і його родичі від своїх обов’язків не відмовляються — ​провідують вагітну, поки вона під наглядом лікарів, і обіцяє оформити батьківство та одружитися, коли коханій виповниться 16 років (це буде в листопаді). Мама школярки мешкає в Дубні, а дівчина жила з бабусею і дідусем у селі.

 

Вантажівку з 8 тоннами котлет лише на третій день витягли з кювету. Аварія сталася на міжнародній трасі Київ — ​Чоп, неподалік від села Колоденка Рівненського району. Складність із буксирування полягала в тому, що важка інженерна техніка через погодні умови (сніг та багнюку) не могла витягнути машину з восьмитонним вантажем продуктів харчування. Для надання допомоги було залучено спецтехніку та особовий склад рятувальників ДСНС, поліції та облавтодору, а також техніку приватних підприємств.

 

800 тисяч гривень та 340 тисяч доларів готівкою задекларував голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук. Якщо порівняти з 2016-м, статки родини Данильчуків зросли аж на 5 мільйонів: дружина чиновника Галина задекларувала на понад 4 мільйони гривень готівки більше. Також вдома вона тримає 950 тисяч доларів.

 

Екс-військовослужбовець АТО Сергій Пандрак, який після втрати ноги зійшов на Говерлу, готується до участі в Іграх Нескорених у жовтні 2018 року. Чоловік займається в атлетичному залі оздоровчого комплексу «АкваРай» і має особис­того тренера. Користувачі соцмереж вважають заяву ветерана очікуваною і вірять в його успіх.

 

Доганами для вчителів і мами п’ятикласника Здолбунівської школи № 6 Еміля Присяжнюка закінчилася службова перевірка райвідділу освіти. Батьки хлопчика звинуватили однокласників сина в тому, що вони його б’ють і цькують. Інші батьки і вчителі переконані: проблема в родичах школяра, які не помічають його недоліків, а водночас тероризують школу безкінечними заявами в поліцію і всі можливі інстанції. Клас перевели на третій поверх, де розташовані кабінет завучів і вчительська, посилено чергування педагогів по школі. З усіма учасниками конфлікту працюватиме психолог.

 

800 доларів коштує «квиток» в урочище Гальбин у Сарненському районі, де копають бурштин. Про це повідомив екс-голова Рівненської обласної ради Володимир Ковальчук у соціальних мережах. За його словами, копати бурштин у Гальбині починають після 19-ї години. «З такими темпами у нас в області наркоту в магазинах будуть продавати на розсип!» — обурюється обранець. І додає, що чекає на реакцію силових відомств на зазначену інформацію.

 

Торгівлю на прилеглих до ринку вулицях «узаконив» міськ­виконком ще на рік. Міський голова Рівного Володимир Хомко зауважив: ярмарок залишаємо, але боротися з тими, хто торгує поза ним, на тротуарах, допоможуть нові патрульні, які недавно прийняли присягу.

Telegram Channel