Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У фіналі відбору «Євробачення–2018» Андрій Данилко послав опонента в…

Чи повторить Melovin срібний успіх Вєрки Сердючки 2007-го року?

Фото stb.ua.

У фіналі відбору «Євробачення–2018» Андрій Данилко послав опонента в…

20–річний співак з Одеси MELOVIN, справжнє прізвище якого Костянтин Бочаров, поїде до Лісабона від України на цьогорічний музичний форум із композицією «Under The Ladder» («Під сходами»)

Саме так вирішило професійне журі разом із глядачами після фіналу національного відбору «Євробачення–2018» 24 лютого.

Оцінки журі цього разу були такі: 1 бал — Vilna, 2 – The Erised, – Kadnay, 4 – Laud, – Melovin, 6 – Tayanna.

А ось бали глядачів дещо відрізнялися від думки суддів, що й визначило переможця. Найменше, за результатами голосування, отримав гурт The Erised — 1 бал, 2 — дісталося Laud, 3 – глядачі дали Vilna, на 4 оцінили Tayanna, 5 — Kadnay і найбільше — 6 балів — отримав Melovin.

На думку Джамали й Андрія Данилка, співак Костянтин Бочаров за рік дуже виріс у професійному плані.

Навколо виступу Tayanna розгорнувся міні–скандал, який, здавалося, був зрежисований заздалегідь. Андрій Данилко заявив, що протягом тижня йому телефонували люди і говорили, що у півфіналі Таянна співала під фонограму. Тож Андрій запитав її про це. Конкурсантка обурилася та сказала, що їй лестить така думка, але правила для всіх однакові. Утім, співробітник продюсерського центру, до якого належить Таянна, не витримав та почав із залу кричати Данилку «Ганьба!», на що той послав його у пі*ду.

Потім Данилко вибачився за нецензурне слово та запевнив, що своїм запитанням лише хотів довести глядачам, що Tayanna не співала під фонограму.

Проте навіть найвищий бал від суддів не гарантував Таянні перемогу, адже в глядачів вона була лише на 3–му місці. А найбільше голосів вони віддали Melovinу, що й зробило його переможцем національного відбору «Євробачення–2018».

На думку Джамали й Андрія Данилка, співак Костянтин Бочаров за рік дуже виріс у професійному плані (у 2017–му не переміг), «тримав» публіку та видав абсолютно європейський виступ. Євген Філатов висловив упевненість, що таку пісню будуть співати залом, та відзначив велику підтримку Меловіна його фанами.

Хоча після фінального виступу Melovinа Андрій Данилко заявив, що погрози його фанатів на адресу Джамали — неприйнятні. Як виявилося, численні фани співака надсилали співачці неприємні повідомлення та навіть погрожували. Melovin зі сцени запевнив, що подібних людей він не зараховує до «меловінаторів» та попросив за них вибачення.

Лія ЛІС.

Telegram Channel