Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Життя після розлучення: хтось тікає за кордон від аліментів, а хтось — ​до коханки

Волинь-нова

Життя після розлучення: хтось тікає за кордон від аліментів, а хтось — ​до коханки

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Футбол коханню — не завада!
Футбол коханню — не завада!

 Тренер «Шахтаря» кинув дружину з дітьми заради секретарки Рината Ахметова

Недаремно колишня «друга половинка» 45–річного португальського тренера Паулу Фонсеки не хотіла відпускати його в Україну

Дружина не вирушила з ним на нове місце роботи через дітей. І ось наслідок — ​почуття не пройшли випробування відстанню. Паулу та Сандра, з якою він прожив 20 років, розлучились. У них є двоє дітей — ​син 18–ти років та 13–літня донька.

Хто ж зміг закрутити голову португальцеві? Її звати Катерина Остроушко, вона прес–секретар олігарха Рината Ахметова (на фото). Катерині — ​27 і з мільярдером співпрацює з 19 років. Пара публічно підтвердила свої стосунки — ​у соцмережах похвалились спільними фотографіями, де разом проводять час.

 

 

 

 Антіну Мухарському нарахували 27 тисяч гривень виплат на дітей

Таку суму аліментів він має сплачувати щомісяця

2 квітня відбулося судове засідання у справі аліментів, які Антін має платити своїм нащадкам від Сніжани Єгорової. Суд постановив, що Мухарський повинен виділяти по 8 тисяч гривень на одну дитину. Якщо сюди додати 3 тисячі гривень, які інший суд зобов’язав виплачувати на дитину від першого шлюбу, то виходить, що шоумену доведеться розкошелитись на 27 тисяч гривень. Це його дуже обурило. Артист заявив, що нічого не винен, адже і так «добровільно залишив дружині й дітям усе нерухоме майно, нажите у шлюбі, — ​великий заміський будинок і чотирикімнатну квартиру в Києві». Він сказав, що сума у 27 тисяч перевищує президентську зарплату 22 тисячі. «Жінки мають необмежену владу над дітьми, які стають заручниками і засобом шантажу для татусів «утром дєньгі — ​вєчєром дєті», — ​заявив Мухарський. На його думку, чоловіки в Україні тепер безправні.

Як відомо, перед прийняттям закону, що встановлює жорсткіші рамки для тих татусів, які ухиляються від сплати аліментів, Мухарський виїхав за кордон. Сказав, що зробив це від безвиході і навіть обмовився, що думає про самогубство.

 

 

 

 Нова дружина Ющенка називає його Кавунчиком

Екс–президент зізнався, що в нього вже півроку є нова невістка

Старший син політика Андрій Ющенко одружився вдруге — ​з Оленою Безуглою (обоє на фото). Свекор називає її «козачкою», бо із Запоріжжя. Сама Олена свого чоловіка кличе Кавунчиком. «У них давня історія була, потім перерва. А далі знову знайшли одне одного», — ​розповів екс–президент. Олені — ​34, вона на два роки старша від Андрія. Новоспечена невістка Ющенка займається ресторанним бізнесом.

Із першою дружиною Лізою Єфросиніною, сестрою відомої телеведучої Маші Єфросиніної, Ющенко–молодший розлучився у 2012 році, в них є спільна донька Варвара. Ліза теж удруге вийшла заміж.

 

 

 

 В Узбекистані вкрадене теля везли автомобілем класу люкс

У провінції Бухара поліція затримала двох чоловіків, упіймавши їх із худобою на… задньому сидінні дорогої машини!

Щоб не викликати підозру, вони перевозили бичків легковиком «Malibu Chevrolet» білого кольору. Злодіїв спіймали на гарячому. Теля виявилося чималим, тож у поліції неабияк здивувались, як зловмисникам вдалось запхати тварину у салон.

 

 

Вони чекали цієї миті майже чверть століття...
Вони чекали цієї миті майже чверть століття...

 Родина знайшла доньку після 24 років пошуків

Надзвичайна історія сколихнула Китай, де багато людей святкують це щасливе возз’єднання

Вонг Мінгінг та його дружина Лю Денгянг увесь цей час не полишали надії знайти доньку. Батько спеціально влаштувався таксистом у місті Ченду у надії випадково підібрати її як пасажира! Але возз’єднатися родині допомогли соціальні мережі — ​донька сама зв’язалась із батьками, побачивши допис про пошуки.

Дівчинка зникла у трирічному віці. Батьки продавали фрукти на вулиці і відволіклись, а коли закінчили обслуговувати покупця, побачили, що доньки нема. Дізнавшись через пресу про відчайдушні зусилля знайти дитину, художник з поліції намалював її такою, якою могла б виглядати дорослою. На оголошення відгукнулась жінка. Вона мала шрам на лобі, як на малюнку. Аналіз ДНК на батьківство дав позитивний результат! У вівторок батько, мати та донька возз’єдналась. Кон Їнг заявила: всі їй казали, що в неї немає матері. Місцеві ЗМІ пишуть, що дитина росла у місті за 20 кілометрів від Ченду, проте не уточнюють, як сталось, що її відлучили від батьків.

 

 

 

 Трампу домалювали рило

Популярний американський світський журнал «New York Magazine» вийшов у світ із зображенням президента США в образі свині (на фото)

Автор статті Джонатан Чейт заявив, що за 500 днів правління Трампа в Америці стала процвітати корупція. Під світлиною на першій сторінці журналу написано: «Це не змова. Не некомпетентність. Не жорстокість. Це корупція, дурню».

 

 

 

 Пряма мова

Володимир В’ЯТРОВИЧ, голова Українського інституту національної пам’яті, про затримання активіста Майдану, Народного героя України, екс–бійця батальйону «Дніпро–1» Івана Бубенчика за підозрою у вбивстві бійців спецпідрозділу «Беркут» на Майдані (Бубенчик не заперечував, що стріляв у бік беркутівців і нібито убив двох. — ​Ред.):

20 лютого 2014 року вранці Іван Бубенчик стріляв по беркутівцях і вбив кількох із них. Це було після того, як вони вбили кілька десятків майданівців, і перед тим, як готувалися вбити ще сотні. Нині його заарештували. Бубенчик був одним із тих, хто змінив історію Майдану. Результат суду над ним може змінити долю нашої країни. Якщо Іван стане єдиним, кого ув’язнять за вбивства взимку 2013–2014 років, ми можемо повернутися в минуле до Майдану. Вирок має показати, що для нас важливіше: право чи закон. Врешті — ​чи були події чотирирічної давності революцією, тим паче Гідності. Якщо так — ​Іван має бути вільним!

Telegram Channel