Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Вік видадуть очі

Волинь-нова

Вік видадуть очі

На шкірі навколо них з’являється найбільше зморщок через особливості її структури. Незалежно від типу після 25 років за очима треба доглядати особливо ретельно. Для них дуже корисні водні процедури — ванночки і примочки

Придбайте в аптеці борну воду, зробіть слабкий відвар ромашки. Налийте у спеціальну ванночку, піднесіть її до очей і промийте їх.

Можна робити і компреси. Два тампони вати змочіть у борній воді, чаї чи тому ж відварі ромашки і прикладіть їх на 20 хвилин. Після цього на шкіру навколо очей подушечками пальців вбийте жирний крем.

Добре діє компрес із настою шалфею чи кропу. Чайну ложку трави залийте двома склянками окропу на 15 хвилин, прикрийте. Після цього процідіть. Ляжте і прикладіть до очей та повік вологі тампони. Зберігайте настій у холодильнику.

Ним можна користуватися 2–3 доби.

А це секрет, відкритий японським ученим Йосімо Цуцумі. Він допоможе зберегти молодість і красу очей, зняти втому. Великим і вказівним пальцями натискайте на активні точки між внутрішніми кутиками очей і переніссям. Так робіть хвилину. Повторіть 2—3 рази.

Для того, щоб позбутися «гусячих лапок» навколо очей, натисніть великими пальцями точки, що розташовані на віддалі сантиметра від їхніх зовнішніх кутиків. Повторіть кілька разів.

Telegram Channel