Курси НБУ $ 39.43 € 42.75

ТУТ ПРИГОДИЛАСЯ Б АМФІБІЯ

Ми добре розуміємо, що нова влада так швидко не може заглянути в кожну діру, залишену старим керівництвом, але з надією звертаємось до відповідних установ через вашу газету з проханням приїхати в наше село Жидичин Ківерцівського району через Вишків...

Ми добре розуміємо, що нова влада так швидко не може заглянути в кожну діру, залишену старим керівництвом, але з надією звертаємось до відповідних установ через вашу газету з проханням приїхати в наше село Жидичин Ківерцівського району через Вишків.
Зараз цікаво подивитись на схему планового будівництва тролейбусних маршрутів, там є і такий, що веде до Вишкова. Але, як бачимо, туди можна тільки авіалінію відкривати (там і аеродром є на всяк випадок), а не нову лінію електротранспорту.
Власники наших маршрутних таксі підвищили ціну за проїзд до 1- 1.25 грн., адже настав такий період, коли кожен хоче постояти за себе, не важливо за чиї кошти. А ми, наївні, зраділи, бо думали, що ті кошти направляють на ремонт дороги.
Та, як виявилось, даремно зраділи. Це просто чергове підвищення цін для своїх потреб. А як же нам?
Цікаво, звичайно, їздити такою дорогою (не такий той проміжок і великий - 300-400 м), водії можуть показати себе справжніми професіоналами, випробовуючи себе і авто.
Ми проїжджаємо в автомобілях, як на пароплавах, а як же ті люди, що безпосередньо там живуть?
Їздимо тією дорогою з дня в день і думаємо, як у кіно "Королева бензоколонки": з однієї сторони ще місто, а з другої уже село, між ними дорога нічия.
Жителі сіл
Жидичин, Кульчин, Озерце, Клепачів.
Telegram Channel