Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Рівне: коротко про головне

Волинь-нова

Рівне: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

  • Працівники Клеванського лісгоспу віддали свій одноденний заробіток, щоб зробити подарунок українським військовим з нагоди Дня Незалежності України. Вони придбали та передали військовій частині ОК «Захід» генератори, бензопили та шанцевий інструмент, який знадобиться солдатам під час навчань та виконання бойових завдань, інформують на сайті Рівненського обласного управління лісового господарства.
  •  Жодна з породіль на Рівненщині не отримала пакунок малюка, які пообіцяли видавати з 1 вересня. Наразі мамам пропонують писати заяви на отримання «бебі-боксів», які навіть ще не надходили в область.
  • 70 тисяч доларів США відібрали грабіжники у рівнянина-валютника. Нападники просто у дворі будинку посеред дня заблокували автомобіль із 50-річним чоловіком та його 27-річним сином і, погрожуючи зброєю, забрали у них дві сумки із грішми. В місті оголошено оперативний план «Перехват».
  • 16-річного пастуха з Рівненщини затримали білоруські прикордонники. Хлопець пояснив, що порушив державний кордон, намагаючись повернути на українську територію корів, які відбились від стада. З початку року на цій ділянці зафіксовано вже третій випадок переходу кордону великими стадами худоби. Після дотримання ряду формальностей понад 170 корів, які заблукали, прикордонники передали представникам українського сільгосппідприємства.
  • У Рівному 18-річна Христина Воробей упала у виритий комунальними службами чотириметровий котлован. Але відкрити кримінальне провадження правоохоронці не можуть, оскільки випадок розцінюється як нещасний. Коли дівчина вранці йшла з дому, його там ще не було, а повертаючись із роботи о 23-й годині, впала в яму, отримавши серйозне ушкодження кісток тазу та сідничних м’язів. Котлован не був ні огороджений, ні освітлений. Вибратися з пастки допомогли люди, які почули крики. У поліції Христині порадили подавати позов до суду на компанію, яка виконувала роботи.
  • 16-річна рівненська співачка Анна Римчук виступила на концерті пам’яті легендарного українського композитора та співака, народного артиста України Миколи Мозгового. Разом зі степ-шоу-балетом «Нарнiя» вона виконала пісню «Карпатські квіти». Дівчина, яка навчається в 11 класі Рівненського обласного ліцею-інтернату, виступала поруч із Тіною Кароль, Златою Огнєвич, Ольгою Поляковою, Віктором Павліком та іншими зірками.
Telegram Channel