Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Волинь: коротко про головне

Волинь-нова

Волинь: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Учора зупинилося серце учасника АТО з Рожища – Юрія Леонідовича Жоги. Громада району та Рожищенська райдержадміністрація, повідомляється на сайті виконавчої гілки влади, глибоко сумують з приводу смерті бійця і висловлюють щирі співчуття його сім’ї, близьким та побратимам. Світла пам’ять про земляка, який відстоював територіальну цілісність держави у боротьбі з агресором, назавжди залишиться у наших серцях.

 

До 4,5 року тюрми засудили чоловіка, який 11 квітня 2018-го повідомив про фальшиве замінування та підготовку вибуху у Волинській обласній лікарні. Перед цим він також погрожував по телефону патрульному, а при затриманні наніс одному з поліцейських побої та розбив іншому мобільний.

 

19-літня ковельчанка Наталія Корніленко взяла участь у «Голосі країни» та потрапила до команди Потапа. Дівчина розповіла, що на це її надихнув покійний Кузьма Скрябін. 5 років тому брат Наталії запросив відомого співака на свій день народження. Почувши голос дівчини, Андрій Кузьменко сказав, що їй варто підкорювати столицю. Волинянка зазначила, що вона ніколи не забуде про цю зустріч і тому мріє перемогти у проекті в пам’ять про видатного артиста.

 

269-й день перебувають у полоні незаконних збройних формувань «ЛНР» мешканець села Гірка Полонка Луцького району Яків Веремейчик та Юрій Євтушок з Любомля. Військовослужбовці-контрактники 14-ї механізованої бригади потрапили в полон у ніч на 26 травня 2018 року неподалік Катеринівки Попаснянського району Луганської області. Дружина Якова Олена Веремейчик каже, що досі не знає, який статус у її чоловіка: чи він військовополонений, чи безвісти зниклий, котрий він за списком на обмін — мовляв, ця інформація не розсекречується.

 

Аби зняти кота, рятувальники без страховки вилізли на височезне дерево у Луцьку на проспекті Молоді, 11. Люди звернулися по допомогу, адже кошеня, яке вистрибнуло з вікна і забралось на верхівку, що заввишки з 6-поверховий будинок, просиділо там протягом доби.

Telegram Channel