Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Рівненщина: коротко про головне

Волинь-нова

Рівненщина: коротко про головне

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

На 86-му році життя у Нью-Йорку померла молодша сестра дружини 35-го президента США Джона Кеннеді Керолайн Лі Був’є Радзивіл. Вона була одружена з польським князем Станіславом Альбрехтом Радзивілом — нащадком роду, якому належить Олицький замок. Подружжя мало двох дітей. Американка наполягала, щоб її величали княгинею і зверталися «Ваша королівська високість», хоча в 1951 році Радзивіл відмовився від свого статусу, прийнявши британське підданство. Лі Радзивіл називали однією з найвишуканіших жінок XX століття і вважали свого часу іконою стилю.

 

Руслан Кондратюк із Війниці, що на Млинівщині, загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. Військовий мотопіхотного батальйону 24-ї окремої механізованої бригади підірвався на міні та отримав поранення, несумісні з життям. 37-літній боєць уклав контракт зі Збройними силами України 20 листопада 2018 року. Без батька залишились двоє дітей – Святослав (2008 р.н.) та Діана (2011 р.н.).

 

Власник магазину підстрелив двох рівнян 34 та 35 років, які в стані алкогольного сп’яніння справляли природні потреби під стінами гастроному. На зауваження 49-літнього підприємця чоловіки зреагували агресивно, що спричинило сутичку, під час якої тілесні ушкодження отримав господар крамниці. Тому він узяв із автомобіля пістолет та двічі вистрілив у бік зловмисників гумовими кулями. Каретою «швидкої» всіх доставили до лікарні.

 

З лисицею на повідку рівнянка гуляла «Лебединкою». Зоозахисниця Алла Лосік викликала у парк поліцію та вимагала скласти акт на дівчину, яка начебто за гроші пропонувала перехожим зробити фото зі звіром, що є кримінальним правопорушенням. Власниця тварини зателефонувала ветеринару, який підтвердив наявність паспорта і необхідних щеплень. Патрульні зазначили, що, на перший погляд, не помітили жорстокого поводження з лисицею, але зауважили, що рудохвоста мала би бути у наморднику. Зоозахисниця написала заяву до поліції.

Telegram Channel