Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Заманив  на тюльпанове поле і… запропонував руку і серце

Володимир любить подорожувати, але найважливіші слова сказав коханій вдома.

Фото зі сторінки Володимира Кузьмича у Facebook.

Заманив на тюльпанове поле і… запропонував руку і серце

Романтичне освідчення в коханні відбулося на квітучому полі «Волинської Голландії». Так житель Ківерців Володимир Кузьмич покликав під вінець свою кохану Марину серед безмежжя тюльпанів поблизу селища Голоби Ковельського району

Познайомилася пара завдяки спільній пристрасті – танцям та латино-американській музиці. На одній із сальса-вечірок Володимир помітив довговолосу красуню, яка не лише захопила своїм вмінням танцювати, а й сподобалася хлопцеві в розмові.

Але через день Марина мусила їхати на навчання, тож не сприйняла знайомство з Володимиром як щось серйозне, проте номер мобільного залишила.

Поряд із нею я зрозумів, наскільки життя може бути яскраве та насичене.

Коли телефонного спілкування уже не вистачало, Володимир купив квиток і поїхав до коханої. «Нам було дуже комфортно та весело разом. Запропонував зустрічатись. Ми маємо багато спільних інтересів. Їй дуже сподобались мої домашні улюбленці (африканські карликові їжачки). Поряд із нею я зрозумів, наскільки життя може бути яскравим та насиченим. Коли засинаєш та прокидаєшся з думкою про кохану, коли любов та підтримка дають сили та стимул у досягненні цілей. Я усвідомив, що хочу пов’язати життя саме з нею», — розповів Володимир. Марина відповіла згодою на пропозицію.

Ірина ХВИСЮЧИК.

Telegram Channel