Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Новий день з «АТБ»: купуйте безпечні продукти за мінімальними цінами

Не менш як раз на місяць в «АТБ» перевіряють товари першої групи – швидкопсувні продукти та дитяче харчування.

atbmarket.com

Новий день з «АТБ»: купуйте безпечні продукти за мінімальними цінами

Волиняни, як і більшість громадян України, хочуть мати якісні та безпечні продукти харчування, до того ж не забувають про економію власних коштів. Наразі така можливість у нашому регіоні є. У 259 містах України, зокрема й у Луцьку, зараз працюють 1015 супермаркетів найбільшої за багатьма параметрами національної торговельної мережі – «АТБ», де питання якості, свіжості та безпеки вже понад два десятиліття вважають пріоритетом. Багаторічний лідер галузі ритейлу створив та впровадив унікальні для вітчизняного ринку механізми зниження ціни без втрати якості

Численні супермаркети «АТБ» щодня пропонують більш як трьом з половиною мільйонам постійних клієнтів гарантовано свіжі продукти та якісні товари за цінами, що на 10–15% нижчі за середньоринкові. Можна економити чималі кошти в «АТБ», купуючи товари власних торгових марок чи продукцію, яку мережа самостійно імпортує. Із загального асортименту цих супермаркетів, що сьогодні перевищує 3,5 тисячі найменувань, понад 900 товарних позицій представлено саме товарами ВТМ. Цей ексклюзивний асортимент не поступається за якістю аналогам від відомих брендів, а от коштує продукція власного виробництва «АТБ» до 30% дешевше.

Тут немає маркетингового дива, просто компанія-виробник не додає до ціни чималенькі витрати на рекламу та промоакції. У цьому нема потреби – продукція матиме широкий ринок збуту: супермаркети «АТБ» цілодобово працюють у 22 областях України, у тому числі й на Волині. Сьогодні мережа «АТБ» має власні торгові марки у всіх цінових категоріях. Преміальний сегмент представляє ТМ «De Luxe Foods & Goods Selected», середній плюс – ТМ «Спецзамовлення «АТБ», середній – ТМ «Своя лінія». Найбільш економну, бюджетну, але якісну продукцію пропонує ТМ «Розумний вибір».

Не користуючись послугами посередників, компанія може формувати конкурентні вартості  товарів.

Весь асортимент дискаунтерів мережі «АТБ» відповідає найвищим європейським стандартам якості. Компанія створила власний відділ контролю якості, має у штаті експертів, які проводять перевірки. З полиць магазинів щомісяця відбирають понад тисячу одиниць товарів та відправляють їх на обстеження у лабораторії. Фахівці досліджують фізико-хімічні та мікробіологічні показники зразків, перевіряють дотримання сучасних стандартів безпеки та куштують харчові продукти.

Згідно із загальновизнаними європейськими стандартами не менш як раз на місяць в «АТБ» перевіряють товари першої групи – швидкопсувні продукти та дитяче харчування. Ретельну перевірку усіх інших продуктів (друга товарна група) проводять щокварталу. Промислові товари (третя група) у мережі магазинів «АТБ» тестуються кожного півріччя. Також раз на рік компанія влаштовує суворий аудит якості у постачальників і виробників.

«Особливу увагу приділяємо дотриманню вимог якості та безпеки сировини, кінцевої продукції, екологічним аспектам виробництва, питанням охорони праці, менеджменту всіх рівнів роботи компанії»,– розповідає керівник відділу контролю якості продукції ТОВ «АТБ-Маркет» Рита Печериця.

Компанія володіє найбільшою в Україні логістичною інфраструктурою: збудувала близько десяти мультитемпературних складських центрів європейського зразка, має чималий власний вантажний автопарк. Це дає змогу у визначені терміни та з дотриманням належних умов зберігання доставляти свіжі продукти до супермаркетів в усі куточки нашої країни.

«АТБ-Маркет» з моменту свого заснування — наприкінці минулого століття — працює з виробниками напряму. Не користуючись послугами посередників, компанія може формувати конкурентні вартості товарів. На цінниках в «АТБ» ми бачимо так звану першу ціну. Вона не включає в себе надбавки виробників, відсотки ймовірних посередників, витрати на зберігання та перевезення тощо.

Саме таке вдале поєднання формату дискаунтера із сучасними європейськими принципами ведення бізнесу й ефективним використанням власних потужностей дає можливість компанії «АТБ-Маркет» бути галузевим лідером за товарообігом, кількістю магазинів, обсягами сплати податків тощо. Та головне – це, звісно, забезпечувати мільйони українців свіжими продуктами за доступними цінами.

Найкраща порада волинянам, які цінують якість і прагнуть економити власні кошти: вибирайте не товар, а місце, де його продають.

Ольга КОВАЛЬ

Telegram Channel