Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Гинуть і калічаться зовсім юні

Немає слів...

Ілюстративне фото: 5 канал

Гинуть і калічаться зовсім юні

Смертельна дорожньо-транспортна пригода сталася опівдні 9 червня поблизу села Ставок на Костопільщині, що в Рівненській області

Поліцейські на місці події встановили, що 21-річний лучанин, керуючи автомобілем «Маздa 626», з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся із маршрутним автобусом «Мерседес Бенц» сполученням Костопіль–Рівне. Внаслідок цього водій легковика, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненщини, отримав травми, несумісні з життям. Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати його.

Попри вжиті реанімаційні заходи, медикам не вдалося врятувати його.

Крім того, у салоні «Mазди» перебувало троє пасажирів-лучан: 17-річну дівчину із важкими травмами голови госпіталізували у реанімаційне відділення місцевої лікарні. Постраждали і 19-літній хлопець та на 3 роки молодша юнка, яким надано необхідну медичну допомогу.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася і на Волині. За інформацією сектора комунікації поліції області, у суботу, 8 червня, після 4-ї години ранку біля села Пехи Шацького району автомобіль «Славута» злетів у кювет. 17-літній пасажир загинув на місці. 24-річного водія госпіталізовано у Любомльську районну лікарню. Ще двоє пасажирів віком 17 і 16 років зазнали легких ушкоджень.

Олена ВОЛИНЕЦЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel