Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Ковельчанин продає лисеня на платформі онлайн-оголошень OLX

Фото kovelpost.com.

Ковельчанин продає лисеня на платформі онлайн-оголошень OLX

Найрезонансніші події в житті краю одним абзацом

Ковельчанин продає лисеня на платформі онлайн-оголошень OLX. Він просить за тварину півтори тисячі гривень, каже, що звірятко добре йде до рук.

Активісти звернулися до керівництва сайту про заборону подібних публікацій та до Міністерства екології та природних ресурсів України щодо недопущення торгівлі дикими тваринами. У травні місцева зоозахисниця Катерина Миронюк урятувала трьох лисенят від продажу на притравочну станцію.

У травні місцева зоозахисниця Катерина Миронюк урятувала трьох лисенят від продажу на притравочну станцію.

 

 

 На одному з обійсть у селі Озеро Ківерцівського району собака вигодовує кошенят. Самка на кличку Білка була вагітною, але не народила, тож відібрала в кицьки дитинчат, бо вважає їх за своїх, каже власниця тварин Євгенія Андрійчук.

Аби чотирилапі малята не відвикли від мами, на ніч господарі приносять їх до киці.

 

 Близько тисячі троянд зацвіло на території кафедрального собору Святої Трійці, що в Луцьку. У церковному розарії росте понад тридцять сортів цих квітів, привезених із різних розсадників України та Польщі.

Фотограф Ірина Кабанова в соцмережі зазначила: «Комусь літо починається за календарем — 1 червня. Комусь — із початком появи смороду по всьому місту? Комусь — у перший день відпустки… А мені літо починається тоді, коли Театральний майдан оповитий трояндовим ароматом…»

Telegram Channel