Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Редакціє, допоможіть нам вирішити проблему  з автобусом»

Фото 12kanal.com.

«Редакціє, допоможіть нам вирішити проблему з автобусом»

І завдяки втручанню «Волині» до побажання людей посадовці дослухалися! Нещодавно до нашої газети надійшов лист від жителів села Любче Рожищенського району. Вони звер­талися з проханням посприяти у роз­в’язанні наболілого для них питання

«Понад 40 років до нас їздив автобус Луцьк —Любче, маршрут якого пролягав через усе село. Тепер він заїжджає в Любче і зупиняється на початку населеного пункту, де стоїть хрест–оберіг. Перевізник А. Л. Коровіцький на нашу вимогу, аби маршрут був такий, як і раніше, не реагує. Колишнього перевізника, який їздив вулицями Ковельською, Жовтневою і Тихою, він «виїв». Ми вимагаємо: якщо пан Коровіцький не дослухається до думки жителів села, то повернемо попереднього.

Управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації врахувало звернення жителів Любча: з 6 червня ранковий та вечірній рейси здійснюються через усе зазначене село

Серед пасажирів є пенсіонери, котрим по 80—85 літ і які не можуть 2, а то й більше кілометрів іти до єдиної зупинки. А тим часом нам потрібно їхати по ліки, продукти до Рожища чи Луцька. Пишемо в редакцію, сподіваючись на допомогу».

Під листом підписалося 14 осіб, зокрема й інваліди. Його було направлено для розгляду по суті у Волинську обласну держадміністрацію та Рожищенську райдержадміністрацію. І ось 11 червня надійшла відповідь за підписом голови виконавчої гілки влади району Інни Гайворонської: «На лист від 24 травня повідомляємо, що управління транспорту та інфраструктури облдержадміністрації врахувало звернення жителів Любча: з 6 червня ранковий та вечірній рейси здійснюються через усе зазначене село».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel