Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Якщо горить хата у сусіда,  то наступною може бути ваша

«95 квартал» – не просто коміки. Вони – частина команди Президента, бо допомогли йому прийти до влади.

Фото youtube.com.

Якщо горить хата у сусіда, то наступною може бути ваша

Найрезонансніші події в житті країни та світу очима наших журналістів

Коли все POHUY

«Горіла хата, палала, в Лондоні жінка плакала… Хата горить у Гореничах, а в Лондоні Валерія думає на Валерича… Люди вогонь побачили, допомагати почали, відра схопили, прибігли, у вогонь соляру «плескали»

Такі слова були у пісні, яку у випуску шоу «Вечірній квартал» студії «Квартал 95» комік Євген Кошовий та жіноча частина національного хору імені Верьовки заспівали зі сцени. Вони насміхались над Валерією Гонтаревою, ексголовою Національного банку України, в якої нещодавно спалили хату та автомобіль невістки. На думку Гонтаревої, за пожежами може стояти олігарх і експартнер Президента Зеленського Ігор Коломойський, який вивів із ПриватБанку 5,5 мільярда доларів, через що держава була змушена націоналізувати банк, щоб врятували фінансову систему країни.

«Дно. Крапка», — так цей виступ прокоментував лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук. Міністр культури Володимир Бородянський попросив вибачення у Валерії Гонтаревої, а нардеп від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко заявила, що хор Верьовки не гідний співати Гімн у Верховній Раді, як він це робив раніше. Чи не єдина людина, яка публічно оголосила, що номер артистів був чудовий — Ігор Коломойський, на телеканалі якого й демонструвалося шоу. Він сказав: «Браво!». Нагадаємо, що раніше кварталівці насміхались над героями Майдану, Голодомором, називали порноакторкою Україну. Вони це трактують як «гостру сатиру» і кажуть, що продовжуватимуть у такому ж дусі далі…

Чим влада Зеленського відрізняється від режиму Януковича? Янукович викликав ненависть. Як ворог. ЗЕвлада викликає огиду. Тому що їй все POHUY — саме це слово було написано на одязі Євгена Кошового (Лисого), коли його друг Володимир Зеленський на стадіоні вів дебати з Петром Порошенком.

 

В Одесі вчать студентів, що Україна — вигадка

Студенти місцевого вишу зняли на відео, як викладач історії розповідає їм, що наша держава — проєкт польських масонів, які так хотіли помститись Росії

Фрагмент лекції обурені студенти зафільмували й оприлюднили. Вони впевнені, що педагог пропагує сепаратизм, і вимагають, щоб «історика» замінили, адже те, що їм викладають, нічого спільного з історією України не має. Студенти стверджують, що він орієнтується на українофобську літературу, в якій Гімн України називають бандерівським, мову — селянською, а саму Україну — міражем і фікцією. Окрім цього, викладач змушує писати студентів реферати за книжкою «Україна, якої не було».

«З моєї точки зору, через цей інцидент треба порушити питання щодо посягання на територіальну цілісність та суверенітет України. Це кримінальний злочин», — зазначив генеральний директор директорату вищої освіти МОН України Олег Шаров. Правильно думає. Та от тільки чи сподобляться силовики покарати цього «сєпара»?

 

У Києві викрили лікарню, де незаконно продавали… людські органи

У цьому приватному медичному закладі проводили їхню пересадку

Після тривалого розслідування правоохоронці з’ясували, що тут роблять незаконні операції. Як розповіли у поліції Київщини, з клініки вилучили документацію, технологічне обладнання, а також холодильники з різними біологічними зразками.

Походження органів ще встановлюють. Не виключено, що їх продавали охочі таким чином заробити. Шок!

 

Кажемо «Трамп» – розуміємо «скандал».  Кажемо «скандал» - підозрюємо Трампа.
Кажемо «Трамп» – розуміємо «скандал». Кажемо «скандал» - підозрюємо Трампа.

 Трамп осоромився: назвав президента Італії «моцарелою»

Насправді його звати Серджо Маттарелла

Але Дональд Трамп у такі тонкощі не любить вникати і говорить, як йому зручніше. Відтак італійський президент став «молодим м’яким сиром» — саме це означає слово моцарела. Конфуз стався під час офіційних переговорів. Перекладачка Трампа перелякалась — її фото з великими здивованими очима розійшлось інтернетом.

Тим часом славу балакучого йолопа під час цієї зустрічі американський лідер підтвердив ще раз. Він заявив про тисячолітню дружбу, яка поєднує Італію та США. Хоч насправді Сполученим Штатам лише 243 роки…

 

Оце переліт — понад 19 годин у небі!

Літак австралійської авіакомпанії «Qantas Airways» завершив подорож Нью–Йорк — Сідней, яка стала найдовшим безпосадковим рейсом за всю історію

Під час ультрадовгої мандрівки у хмарах 50 пасажирів подолали понад 16 200 кілометрів. Переліт тривав 19 годин 16 хвилин. Щоправда, літак прибув в аеропорт Нью–Йорка із запізненням на 37 хвилин.

Спостереження, зроблені під час рейсу, дадуть змогу зробити переліт людей, які перебувають на борту, більш комфортним, а також виявити оптимальні інтервали для роботи й відпочинку екіпажу.

Ще б пак — майже добу у небі витримати непросто.

Telegram Channel