Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Три кулі російського снайпера  влучили в Олександра Рибака

«Тримайтеся, дядя Саша!»

Фото з архіву родини Рибаків і Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта».

Три кулі російського снайпера влучили в Олександра Рибака

За життя 25–річного героя, який понад 6 місяців перебував на першій лінії фронту, борються медики у Дніпрі. А на рідній Хмельниччині за одужання земляка моляться рідні, дружина, півторарічна доня. Волонтери і небайдужі люди збирають йому допомогу. Підтримали пораненого бійця і поштарі Хмельницької області разом зі школярами, які днями надіслали солдату–земляку зворушливу посилку з листами

 

 «Доброго дня, шановний Олександре Сергійовичу! Пишуть Вам учні 4–А класу спеціалізованої загальноосвітньої школи І- ІІ ступенів № 7 міста Хмельницького. Нещодавно ми дізналися про Вас, про Ваше поранення і вирішили написати листа усім класом. Дякуємо за те, що можемо ходити до школи, займатись у гуртках і просто спокійно жити…»

***

«Олександре Сергійовичу, я прошу Бога, щоб Ваші рани загоїлися…»

***

«Не втрачайте надії і швидше одужуйте!»

***«Олександре Сергійовичу, я прошу Бога, щоб Ваші рани загоїлися…»

«Воїне, дякую за те, що Ти за нас боровся! Бажаю, щоб Ви бистріше виздоровіли…»

***

«Я бажаю, щоб Ви повернулись до своєї сім’ї, щоб Ваші рани швидко загоїлися, що Ваша маленька донечка виросла здорова…»

***

«Нехай Господь зцілить Ваші рани, а Божа Матір опікується Вами і Вашою родиною. Ми дякуємо!!! Ми цінуємо!!!»

Спокійно читати ці дитячі листи–побажання і дивитися на їхні малюнки не можна. Скільки в них щирості! Скільки позитивної енергетики!

Як зворушливо: з дитячих долоньок народжуються квіти, дерева і навіть птахи.
Як зворушливо: з дитячих долоньок народжуються квіти, дерева і навіть птахи.

 З дуже важливими словами до земляка–героя від імені багатотисячного колективу та профспілки працівників поштового зв’язку звернувся і директор Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Олег Хавронюк, який у ролі миротворця пройшов багато гарячих точок і знає ціну словам «мир» і «війна».

«Коли ця війна скінчиться, ти повернешся додому, йтимеш вулицею, а назустріч — люди, які не знатимуть, що ти був там. Однак про це знатимеш ти, це назавжди буде з тобою, — зазначив Олег Володимирович. — Твої спогади — це те, чого не залишиш там, в окопах чи бліндажах. Ти будеш серед людей, знову настануть буденні проблеми… Але ти будеш цьому всьому радіти, бо це — ЖИТТЯ. І це найцінніше.

Все зміниться! Неодмінно зміниться! Ми в це віримо, і в це вірять ще 46 мільйонів українців, яким ви даруєте мирне, спокійне та безтурботне життя…

Подяки словами буде замало, але Дякуємо тобі від усього серця!»

Р.S. Тим, хто також бажає долучитись до допомоги, повідомляємо номер рахунку дружини Олександра: 5168757351308624 (Рибак Анастасія Олександрівна).

Сергій БОРОХ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel