Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що нам віщують зорі цього тижня

Волинь-нова

Що нам віщують зорі цього тижня

Гороскоп на 4 – 10 листопада

ОВЕН. Довіряй, але перевіряй – девіз тижня. Зможете досягти вершин при критичному ставленні до себе і ще більш критичному – до оточення. У взаєминах із начальством будьте обережні. У вихідні уникайте стресів. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

ТЕЛЕЦЬ. Зберіться із силами та рішуче долайте новий рубіж. Бажано триматися подалі від авантюр щодо легкого збагачення і сумнівних пропозицій. Вихідні – вдалий час для ремонту вдома або придбання меблів. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

БЛИЗНЮКИ. Вам удасться наблизитися до заповітної мети. Можете одержати несподівану, але дуже важливу допомогу від друзів. У вихідні приділіть більше уваги родині й домівці. Сприятливий день – середа, несприятливий – понеділок.

РАК. Доведеться працювати в команді, хоча це суперечить вашим планам, однак ви не будете розчаровані. Дозвольте розуму взяти гору над емоціями – і переконаєтеся, що тільки критичне ставлення забезпечить успіх. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

Сприятливий день – понеділок, несприятливий – субота.

ЛЕВ. Взаємини з колегами будуть залежати від вашої поведінки, активності й ініціативності. Які б події не спантеличили вас, зберігайте спокій. У вихідні можливий і різкий підйом, і спад активності. Сприятливий день – четвер, несприятливий – п’ятниця.

ДІВА. Гумор допоможе налагодити стосунки. Варто задуматися про щось нове, не бійтеся змін. У вихідні дітям може знадобитися ваша порада, постарайтеся помітити це раніше, ніж вони встигнуть наробити дурниць. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – вівторок.

ТЕРЕЗИ. Нагромадилося багато справ, які краще не відкладати. Остерігайтеся конкурентів або недоброзичливців, але при цьому зберігайте спокій. У вихідні покладайтеся на інтуїцію. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – середа.

СКОРПІОН. Вас переповнюватимуть ідеї, які швидко принесуть прибуток. Почуватиметеся затребуваною і незамінною у всіх справах людиною. Але не забувайте й про особисте життя. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – п’ятниця.

СТРІЛЕЦЬ. На вас очікує досить активний і напружений період, зате й досягти зможете багато. При цьому знадобляться дипломатичність і вміння прораховувати ходи. У вихідні не думайте про роботу. Сприятливий день – вівторок, несприятливий – четвер.

КОЗЕРІГ. Вдалий час для нових починань. Ваша товариськість може принести хороші результати, тільки навчіться берегти чужі таємниці. У вихідні не приймайте швидких рішень щодо особистого життя. Сприятливий день – четвер, несприятливий – субота.

ВОДОЛІЙ. Заздалегідь прораховуйте свої дії і слова. Пошук золотої середини має стати орієнтиром на ці дні: відхилення від продуманої лінії поведінки загрожують неприємностями. Сприятливий день – понеділок, несприятливий – четвер.

РИБИ. Відчуєте приплив сил, однак переоцінювати свої можливості теж не варто. Обіцяйте тільки те, що зможете виконати. Отримаєте цікаву інформацію, яка виявиться дуже корисною. У вихідні побудьте з родиною. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий – вівторок.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel