Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинь: розбійники у масках вриваються  до оселі. Ми повертаємось у 1990-ті?

На думку потерпілого, напад скоїли заїжджі, добре підготовлені люди.

Фото youtube.com.

Волинь: розбійники у масках вриваються до оселі. Ми повертаємось у 1990-ті?

Минулої п’ятниці після 23-ї години зловмисники в балаклавах проникли в будинок 58-річного жителя села Крупа Луцького району

Зв’язавши клейкою стрічкою господаря помешкання, його дружину та неповнолітню доньку, вони викрали із сейфа гроші. Про подію до поліції повідомив знайомий потерпілого. На місце одразу виїхали слідчо–оперативна група, керівництво Луцького районного відділення поліції та поліції області. Правоохоронці провели детальний огляд, вилучили речові докази. Проводяться всі необхідні оперативно–розшукові та слідчі заходи, спрямовані на встановлення осіб, причетних до скоєння злочину, затримання їх та притягнення до відповідальності.

На думку потерпілого, напад скоїли заїжджі, добре підготовлені люди.

Життю та здоров’ю потерпілих загрози немає. За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України. Йдеться про розбій, поєднаний із проникненням у житло. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

Така інформація розміщена на сайті поліції Волині. Із коментарів потерпілого для ЗМІ відомо, що жертвою розбою стала сім’я голови Підгайцівської об’єднаної територіальної громади Юрія Семенюка. На його думку, напад скоїли заїжджі, добре підготовлені люди.

Богдана КАТЕРИНЧУК.

Telegram Channel