Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

КРУТИЙ БІЗНЕС, АЛЕ МЛЯВІ РЕЗУЛЬТАТИ

Дуже інтимна сфера нашого темпераменту, яка вимагає неабиякої делікатності і такту, не в змозі витримати шалений тиск нахабного капіталу, який диктує свої правила, що мають на увазі лише попит і прибуток. Йдеться, звісно, про кохання...

Віталій ДЕРУН, сексдослідник

Дуже інтимна сфера нашого темпераменту, яка вимагає неабиякої делікатності і такту, не в змозі витримати шалений тиск нахабного капіталу, який диктує свої правила, що мають на увазі лише попит і прибуток. Йдеться, звісно, про кохання.

Радіореклама вже кілька місяців звабним голосом молодої сексапільної жінки, яка ділиться інтимною таємницею з своєю подругою, передає захоплення від тривалого (аж на три доби) побачення з своїм коханим. Правда, її так захопив не він, а його … стимулятори:
— Розумієш, я прийшла, а там імпаза…
До речі, краще б ці ліки пропагував мужчина і попереджував, що після короткочасної сексактивності може настати довготривала пасивність, депресія і навіть серйозні захворювання серцево—судинної системи.
Телереклама переважно пропонує презервативи як надійний засіб від найрізноманітніших захворювань, але не попереджує при цьому, що ціни на них зростають швидше, ніж стипендія у студентів.
У сексшопі вам запропонують масу новітніх пристроїв для задоволення, що мимоволі переконує – винахідників і раціоналізаторів у наш час не поменшало. Виявляється, це неабияка прибуткова індустрія.
Кожна аптека має широкий вибір такого, що стимулює і налаштовує темперамент мужчини на швидкі перемоги на сексуальному фронті. Правда, ціни на “Віагру”, Джанагру”, “Енагру” і таке інше такі великі, що у переважної більшості сильної статі вони викликають абсолютно протилежну реакцію.
У меблевому салоні вже можна купити за пропозицією менеджерів “сексуальний червоний диван,” ну а в кожному газетному кіоску оглянути небачене різноманіття оголених сідниць і персів, щоб переконатись: цього добра у нас більше, ніж продукції тваринництва і птахівництва, яку ми більше любимо споживати, ніж вирощувати.
Нарешті в книжкових магазинах вже можна придбати не тільки дилетантську літературу про кохання і секс, а справжні практичні інструкції з відвертими консультаціями на теми: “Техніка шаленого сексу”, “Енциклопедія еротичного масажу”, “Лучшие способы удовлетворить сексуального партнера” тощо. Як таку книгу не купити або хоча б не переглянути її малюнки і знімки?
Мимоволі виникає питання, чому зараз так багато говорять і пишуть про секс? Чи не тому, що, за висновками соціологів, все менше ним займаються? Тим більше, що й результатів у пологових будинках не видно.
Але це не нова проблема. Історія земної цивілізації ще з часів стародавньої Греції та Риму вчить, що чим слабша держава, тим крутіша її еротика.
Telegram Channel