Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Немовля задихнулось  під боком  у п’яної неньки

Жінці присудили 4 рокии позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

newsru.co.il

Немовля задихнулось під боком у п’яної неньки

Справу розглянув Ківерцівський районний суд і встановив вину горе-матері

Трагедія сталася 28 квітня. Вночі жінка вживала горілку, а близько сьомої ранку поклала дочку на ліжко біля себе, стала годувати грудним молоком і заснула. Рот і ніс немовляти були закриті ковдрою та тілом матері, що й призвело до удушення. Прокинувшись, вона побачила, що дитина лежить нерухомо, почала робити штучне дихання, але це не дало результатів.

Судово–медична експертиза виявила в крові дитини етиловий спирт у концентрації 4,9 проміле.

Жінка викликала поліцію і лікарів, які констатували смерть немовляти. У ході судового слідства волинянка свою вину визнала повністю.

Судово–медична експертиза виявила в крові дитини етиловий спирт у концентрації 4,9 проміле (така доза може спричинити смерть навіть дорослої людини) та ознаки алкогольної інтоксикації. Це викликало у немовляти повне зниження захисних рефлексів і суттєво сприяло настанню смерті.

На бік горе–матері стала колишня свекруха. За її словами, ніколи не чула, щоб невістка зловживала спиртними напоями, тож просила суворо її не карати. Суд визнав жінку винною та призначив їй покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з іспитовим строком два роки.

Ірина ПАСІЧНИК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel