Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Молоде життя обірвалося  на дорозі…

Як же ж так?!

Волинь-нова

Молоде життя обірвалося на дорозі…

13 січня на автошляху поблизу села Доманове Ратнівського району автомобіль ВАЗ 2107 з’їхав у кювет і перекинувся

Дорожньо–транспортна пригода сталася по 1–й годині ночі. За кермом перебував 38–річний житель Ковеля. Ймовірно, водій не врахував дорожньої обстановки і не справився з керуванням. Тілесні ушкодження отримали водій, троє пасажирів легковика, а один — загинув. Усі вони жителі міста залізничників. Одного із потерпілих, 54–річного чоловіка, госпіталізували в хірургію райлікарні.

Тілесні ушкодження отримали водій, троє пасажирів легковика, а один — загинув.

А раніше, 8 січня о 19.36, на автошляху Володимир–Волинський — Нововолинськ зіткнулись ВАЗ-2101 та Volkswagen Sharan. Встановлено, що 46–річний водій легковика не надав перевагу в русі та зіткнувся з іномаркою під керуванням 39–річного жителя Каменя–Каширського. Внаслідок ДТП постраждали 10 чоловік, 6 — отримали травми різних ступенів важкості. Троє з них (двоє дорослих та дитина 2008 р. н.) врятовані черговою вартою 7–ї Державної пожежно–рятувальної частини міста Володимира–Волинського, працівники якої за допомогою аварійно–рятувального інструменту деблокували з автомобіля ВАЗ потерпілих, затиснутих конструкціями деформованого легковика, та передали медикам. Водій і пасажир «мінівену» не постраждали.

Цього ж дня у Нововолинську внаслідок ДТП загинув 55–річний місцевий житель. Керуючи автомобілем Renault Kangoo, він врізався в електроопору та дерево.

Мирослава СЛИВА.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel