Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У волинянина за мить украли коштовностей на 3 мільйони

Немає слів...

Фото: valiza-tour.kiev.ua

У волинянина за мить украли коштовностей на 3 мільйони

Резонансний злочин стався минулої суботи в місті Володимирі–Волинському

Вранці о 6.20 від приватного обійстя, що на вулиці Ольги Басараб, невідомий викрав елітне авто Toyota Land Cruiser, у якому були ювелірні вироби вартістю майже 3 мільйони гривень. Господар будинку — підприємець, власник торгових точок у Шацьку та Любомлі.

Виїхав джипом із подвір’я, залишивши його з увімкненим двигуном, а сам пішов зачинити гараж. Цим якраз і скористалися зловмисники, які, очевидно, були поінформовані про те, що цінний товар знаходиться у салоні авто.

Цього злощасного дня він збирався на ринок. Виїхав джипом із подвір’я, залишивши його з увімкненим двигуном, а сам пішов зачинити гараж. Цим якраз і скористалися зловмисники, які, очевидно, були поінформовані про те, що цінний товар знаходиться у салоні авто. Викрадач сів за кермо і на шаленій швидкості рвонув із місця. Того ж ранку позашляховик знайшли у селі Верба неподалік райцентру.

Як повідомив начальник Володимир–Волинського відділу поліції полковник Михайло Бобик, зараз їхні працівники встановлюють обставини угону авто та викрадення ювелірних виробів. Слідчі відкрили кримінальне провадження, за цими фактами відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводяться оперативно–розшукові заходи із встановлення та затримання осіб, причетних до скоєного, і притягнення винних до відповідальності.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel