Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
У Луцьку пішов із життя учасник АТО

«Друже Сократ, ми продовжимо нашу справу...»

Фото censor.net.

У Луцьку пішов із життя учасник АТО

«Горе не описується словами! Ми маємо важку втрату! Воїн, Людина, Друг, який заслуговував бути щасливим і успішним, рятував від лиха багатьох побратимів без оплати і подяк, але війна не відпустила, вкоротив собі віку…», – написала на своїй сторінці у фейсбуці психолог і волонтер Олена Звєрєва

 

 Студент Інституту фізичної культури і здоров’я Сергій Денисюк разом із одногрупником Андрієм Снітком були на Майдані. А коли почалася війна, обидва пішли на фронт. Під час бою за Іловайськ 20 серпня 2014 року Андрій Снітко на псевдо Хома накрив своїм тілом ворожу гранату. Він героїчно загинув у 18 років, врятувавши бойових побратимів, серед яких — і Сергій Денисюк (Сократ). І ось 24–річний боєць добровільно попрощався з життям.

Не лишайте хлопців напризволяще: зателефонуйте, поспілкуйтеся, зустріньтесь, витягніть їх кудись — можливо, це буде вирішальним пунктом, щоб відвернути потенційну біду…

«Тепер ти вільний, друже Сократ, мабуть, зустрівся вже з Хомою і мамою, ми продовжимо нашу справу, пам’ятаючи тебе завжди, але болить жахливо! Обіймаю востаннє …» — зазначає Олена Звєрєва. Похоронили Сергія Денисюка вчора на малій батьківщині — у селі Полиці на Камінь–Каширщині.

«За тиждень — це другий суїцид. Просто нема слів. Захисники вкорочують собі віку з багатьох причин, але одна з найчастіших — це розчарування (в соціумі, у друзях, тиснуть проблеми, не розуміють у сім’ї) і відчуття, що про тебе забули, і ти нікому не потрібний… Не лишайте хлопців напризволяще: зателефонуйте, поспілкуйтеся, зустріньтесь, витягніть їх кудись — можливо, це буде вирішальним пунктом, щоб відвернути потенційну біду…», — закликає волонтер Руслан Теліпський.

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, побратимам.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel