Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Дослідження КВУ:  найбільші трудоголіки —  у фракції «Європейська солідарність»

«Не підведемо!»

Фото eurosolidarity.org.

Дослідження КВУ: найбільші трудоголіки — у фракції «Європейська солідарність»

Представники цієї політсили — у лідерах за відвідуванням засідань парламенту. Її депутати були на 83% пленарних засідань другої сесії Верховної Ради

Про це повідомили експерти «Комітету виборців України», проаналізувавши показники роботи парламенту дев’ятого скликання.

«За час роботи 2–ї сесії Верховної Ради (вересень–січень) було проведено 58 пленарних засідань. В середньому на них було зареєстровано 348 народних депутатів із 423.

Серед фракцій та груп парламенту найвищі показники відвідуваності — в народних обранців від «Європейської солідарності». Так, як правило, на засіданнях Ради були зареєстровані 83% депутатів ЄС», — ідеться в повідомленні.

За підсумками цього ж дослідження співголови фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко й Артур Герасимов лідирують за результативністю роботи серед усіх депутатів у Верховній Раді дев’ятого скликання.

Парламентарі є лідерами за участю у пленарних засіданнях, засіданнях комітетів, голосуваннях і за кількістю поданих законопроєктів. Про це повідомляє пресслужба партії «ЄС».

 Ірина Геращенко відвідала 100% засідань Ради (найвищий результат серед лідерів фракцій), 86% засідань комітету, взяла участь у 83% голосувань (найвищий результат серед лідерів фракцій), подала 57 законопроєктів, 6 із яких було прийнято.

«Ірина Геращенко відвідала 100% засідань Ради (найвищий результат серед лідерів фракцій), 86% засідань комітету, взяла участь у 83% голосувань (найвищий результат серед лідерів фракцій), подала 57 законопроєктів, 6 із яких було прийнято.

Артур Герасимов відвідав 87% засідань Ради, взяв участь у 76% голосувань, був присутній на 95% засідань комітету (найвищий результат серед лідерів фракцій), подав 27 законопроєктів, 6 із яких було підтримано. Сергій Рахманін («Голос». — Ред.) відвідав 91% засідань парламенту, 88% засідань комітету, взяв участь у 78% голосувань, подав 16 законопроєктів, 4 із яких були прийняті», — зазначається у звіті дослідження.

Ірина Геращенко, коментуючи результати дослідження, наголосила, що до ефективної роботи мотивує команда й очікування виборців. «Очевидно, що відповідальній праці сприяє фракція — високопрофесійна, класна команда трудоголіків. Дякуємо за високу довіру, колеги. Але ще більше до роботи спонукають наші виборці, які очікують від «Європейської солідарності» виключно професіо­налізму і жорсткого відстоювання позиції. Не підведемо», — підкреслила парламентар.

Вона також зауважила, що жодні закони і штрафи за прогули не забезпечать якісної законотворчої роботи народних депутатів. «Політика, депутатство — це не натискання кнопок. Щоб не пропускати засідання — не потрібні спеціальні закони, а лише відповідальність. Така моя позиція. В робочому графіку нічого не змінилося, як не прогулювала, так і не прогулюю — ні у владі, ні в опозиції», — додала Геращенко.

Дарія КЛИЧ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel