Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Ківерцях  є «Станція Добра»

Настя Дюндік та Олена Максименко під час «Ківерцівських вечорниць», що проводилися в кафе «Барвінок», змогли у конкурсах заробити чималу суму для громадської організації.

Фото Людмили ЯКИМЧУК.

У Ківерцях є «Станція Добра»

Бо світ багатий щедрими людьми!

У час недавніх Новорічно-Різдвяних свят наші серця щиро прагнуть творити благородні справи, дарувати радість рідним, знайомим і незнайомим людям, а особливо тим, хто в силу різних обставин опинився у скруті та сторонньої допомоги потребує особливо.

Речі, які приносять небайдужі краяни  у «Станцію Добра».
Речі, які приносять небайдужі краяни у «Станцію Добра».

 Волонтерський рух, що шириться в Ківерцях, спрямований не лише на допомогу захисникам східних кордонів України, а й місцевим людям, які ледве виживають і без такої уваги їм аж ніяк не обійтися.

Увесь колектив волонтерів «Станції Добра» та підопічні цієї громадської організації, очолюваної Оленою Максименко, вірять у невичерпність благодійності краян і щоразу отримують підтвердження.

Якщо ви хочете долучитися до благої справи і віддати нужденним чисті, придатні для носіння речі, приносьте їх за адресою у Ківерцях: вул. Шкільна, 15, щосереди та щочетверга з 9.00 до 12.00.

— Щире спасибі за доброту, що переповнює ваші серця, — звертається Олена до волонтерів та жертводавців. — Ви даруєте потребуючим не лише одяг, взуття, дитячі речі, продукти, меблі, ліки, а й душевне тепло, віру в людей і надію на краще. Ми щиро дякуємо всім добрим людям і всім–всім таємним благодійникам, які лишають пакети з одягом під дверима приміщення ГО «Станція Добра».

А ще особливу подяку волонтери висловлюють друзям з Луцька, які організовують збір речей у своєму колі, а потім привозять у Ківерці. І це вже стало хорошою традицією.

Незабаром зібрані речі знайдуть своїх нових господарів серед підопічних, і полинуть до Бога вдячні молитви за здоров’я чуйних і добрих людей!

— Якщо ви хочете долучитися до благої справи і віддати нужденним чисті, придатні для носіння речі, приносьте їх за адресою у Ківерцях: вул. Шкільна, 15, щосереди та щочетверга з 9.00 до 12.00. — закликає волонтер Олена Мороль.

Хай Бог береже усіх нас!


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel