Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На честь «Григоровича» пролунав салют

Завдяки таким людям живе Україна...

Фото: drukukr.com

На честь «Григоровича» пролунав салют

В останню путь провели ветерана війни на Сході, демобілізованого бійця ООС із Ківерцівщини Володимира Висоцького, який помер внаслідок хвороби

Житель села Кульчин Жидичинської ОТГ із позивним «Григорович» служив у 17-й танковій бригаді. 51-річний боєць передчасно пішов із життя внаслідок хвороби. На війну чоловік вирушив, отримавши повістку. Спочатку було навчання на Рівненському, потім — Яворівському полігонах, а далі потрапив у Кривий Ріг. Звідти виїхав у зону АТО, в місто Сіверськ. Потім Володимира Григоровича перевели у 3-й танковий батальйон в селі Спірне. Після демобілізації у жовтні 2016 року був нагороджений грамотою за зразкову службу, професіоналізм, майстерність та особистий внесок у захист України, її територіальної цілісності і недоторканності.

Після демобілізації у жовтні 2016 року був нагороджений грамотою за зразкову службу, професіоналізм, майстерність та особистий внесок у захист України, її територіальної цілісності і недоторканності.

Похорон відбувся 25 січня. Під час прощання з учасником бойових дій працівники Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області здійснили траурне салютування.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel