Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Лебеді-шипуни залишилися зимувати на річці Путилівка

Екологи нарахували аж 40 таких красенів.

Фото Youtube.com.

Лебеді-шипуни залишилися зимувати на річці Путилівка

Ківерцівщина: коротко про головне

27 січня Ківерцівський район відзначив 80-річчя від дати створення. «Вітаємо громаду з поважним ювілеєм! Розвитку та добробуту!» — написала у вітальній адресі народний депутат України від 23-го виборчого округу Ірина Констанкевич.

.................................

25 січня невідомий чоловік у магазині «Сім23», розташованому на в’їзді у Ківерці, розбив термінал ПриватБанку. Зі слів очевидців, порушник відчинив його, проте грошей не взяв. Поки на місце події приїхала охорона, зловмисник утік.

Зі слів очевидців, порушник відчинив його, проте грошей не взяв. Поки на місце події приїхала охорона, зловмисник утік.

.................................

50 тисяч гривень залучила в Ківерцівську ОТГ громадська організація «Тивер» у співпраці з Британською радою. За цей час спільно з міськрадою провели два навчання для активних жителів громади, написали та реалізували три проєкти: «Літній молодіжний простір», «Ківерці Екопатруль» та «Мандруючий кінотеатр».

.................................

40 лебедів-шипунів зимують на річці Путилівка. Їх порахували працівники відділу еколого-освітньої роботи та рекреації в рамках «Великого зимового обліку птахів» під час моніторингу з 18 по 25 січня. Серед водо­плаваючих – дорослі й молоді особини. Оскільки зима відносно тепла, чимало лебедів залишилися зимувати.

 

 .................................

Книгу «Незламні мураші» презентувала в Ківерцях у рамках Тижня української мови та культури авторка Лариса Ніцой. Під час зустрічі зі школярами письменниця розповідала про те, як створює книжки, і, безумовно, про Україну. Захід приурочений до Дня Соборності.

.................................

42 молоді людини з учнівського середовища взяли участь у тренінгу «Лідер діє правильно». Його провели у рамках гранту Британської ради в Україні за підтримки програми «Active Citizens», який реалізовують ГО «Тивер» та ГО «Тандем». Учасники заходу вивчали, хто такий лідер та які якості йому притаманні, вчилися визначати свої сильні та слабкі сторони, а також брали участь у виборах.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel