Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Волинська художниця організовує онлайн-пленер

Митці закликають творити і тоді, коли людина обмежена у свободі через пандемію.

Фото галереї Obraz&Grabovetska.

Волинська художниця організовує онлайн-пленер

Усі роботи буде виставлено в галереї Obraz&Grabovetska

Засновниця галереї Obraz&Grabovetska Наталя Грабовецька організовує онлайн-пленер на тему «Коронаобвал».

– Пленер покликаний об’єднати відомих митців та тих, хто вважає себе початківцем. Головна ідея – емоція передана через зображення, обов’язково описана декількома реченнями. Знаємо, що емоції будуть різні, але це наше сьогодення. Трансформація , філософія, віра, страх,концентрація, відгук і ще тисяча і одна емоція будуть пережиті нами. Одразу після закінчення карантину галерея Obraz&Grabovetska представить роботи учасників, організувавши виставку, яка триватиме місяць, – розповіла Наталя Грабовецька.

Знаємо, що емоції будуть різні, але це наше сьогодення. Трансформація , філософія, віра, страх,концентрація, відгук і ще тисяча і одна емоція будуть пережиті нами. 

До участі в пленері зголошуються різні категорії художників. Є й знані митці на кшталт уродженця Волині Едуарда Бєльського, роботи якого не раз експонувалися в Луцьку. Також задекларувала свою участь відомі луцькі художниці Олена Наїдко та Оксана Маланій

«У час коли не можна виходити назовні, можна нарешті прислухатися до середини, зробити це вперше та глобально. Зрозуміти як звучить серцебиття, дихання, інтуіція і куда вона направляє. Імунітет, заключається не в силі антисептику, а в енергії та балансі. Отож дихай спокійно та твори повільно, прожив кожен день як справжній творець, бо ти дійсно унікальний. А ще у кожного є зараз шанс, провести цей карантин максимально креативно, приймаючи участь у безлічі гарних проектів. Сьогодні я беру участь у онлайн-пленері, від галереї Obraz&Grabovetska? який надихає експерементувати та творити без обмежень», – зазначила Олена.


«Ангел» Едуарда Бєльського виконаний на папері сухою голкою.

Картина Олени Наїдко.

Ще одна робота Олени Наїдко. 

Пастель від Олени Маланій.
 

 

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel