Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Що віщують зорі волинянам

А ви довіряєте гороскопам?

Фото Pixabay.

Що віщують зорі волинянам

Гороскоп на 4—10 травня

ОВЕН. У всьому дотримуйтеся почуття міри, не забігайте наперед. Контролюйте ситуацію, але залишайтесь у тіні. Настав час розчистити місце для нового у своєму житті. Не затягуйте з вирішенням проблем. Сприятливий день — середа, несприятливий — вівторок.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий період для тих, хто не шукає легких шляхів. Час для втілення нових ідей і сміливих планів. Не зупиняйтеся на досягнутому, але й дійте без поспіху, ваш козир — золота середина. Сприятливий день — четвер, несприятливий — середа.

БЛИЗНЮКИ. Удача усміхнеться креативним, ймовірні вигідні пропозиції. Пора труднощів залишилася позаду. Якщо ви самотні, є шанс зустріти свою половину. У вихідні можливі непередбачувані повороти долі. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п'ятниця.

РАК. Тиждень порадує приємними подіями. Вас можуть завантажити понаднормовою роботою, але винагорода не забариться. Не варто квапитися з ініціативами, авантюризм зараз не на часі. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — середа.

ЛЕВ. Вдасться налагодити ділові зв'язки і знайти додаткові джерела доходу. Не всі ваші ідеї одержать підтримку, але в цілому вас чекає успіх. Бережіть добрі взаємини зі старими друзями. Не женіться за міражами. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Надзвичайно продуктивний період, але не приймайте необдуманих рішень: обережність не зашкодить. У вихідні бажано обмежити будь–які контакти. Не беріть усе близько до серця, зберігайте спокій. Сприятливий день — п'ятниця, несприятливий — середа.

ТЕРЕЗИ. Невеликі паузи в роботі доцільні, але не розслабляйтеся занадто, інакше буде складно знов увійти в трудовий ритм. Бажано не призначати зустрічей і не починати нічого нового. У вихідні займіться спортом. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — п'ятниця.

СКОРПІОН. Тиждень буде насичений, ви можете опинитися в епіцентрі подій. Стежте за новинами, щоб не упустити щось важливе. Імовірна розмова з начальством, ваш план доречний і перспективний. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — середа.

СТРІЛЕЦЬ. Час подумати про майбутнє, розумне планування допоможе виявити й підтягти слабкі місця. Вдалий період для роботи по дому. Зможете проявити свої ділові якості, начальству подобаються ваші ноу–хау. Будьте обережні у словах. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Є шанс упоратися з багатьма проблемами, що нагромадилися. Вам не вистачає почуття ліктя й дружньої підтримки, але ситуація не критична. Не варто планувати нічого серйозного. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

ВОДОЛІЙ. Не випробовуйте терпіння начальства. Конфлікти вам ні до чого, знайдіть компромісний варіант, який влаштує обидві сторони. Плани доведеться змінювати під тиском обставин. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

РИБИ. Гарний час для реалізації далекосяжних планів. Можливі зміни на особистому фронті, давня проблема вирішиться несподівано і просто. У вихідні не піддавайтеся на провокації і ні з ким не сваріться. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

Telegram Channel