Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Голос країни-10»: суперфінал удруге виграв Сасанчин (Відео)

Роман довів, що в одну річку можна двічі увійти, ще й перемогти!

Фото tsn.ua.

«Голос країни-10»: суперфінал удруге виграв Сасанчин (Відео)

Нарешті стало відоме ім’я переможця популярного пісенного проєкту каналу «1+1». За підсумками глядацького голосування в цьому році тріумфував підопічний Тіни Кароль Роман Сасанчин (на фото)

 

За перемогу в шоу боролися відразу 20 учасників із команд MONATIKа, Дана Балана, ПТП і NK, а також Тіни Кароль. Через пандемію коронавірусу фінал проєкту «Голос країни-10» відбувся в особливому форматі з огляду на важливість дотримання всіх умов карантину. Так, ведучі перебували в ізоляції і з’являлися на сцені як голограми, учасники по одному виступали, а тренери взагалі сиділи по домівках.

Це вже друга перемога Романа Сасанчина в проєкті. Вперше він здобув вікторію у дитячому «Голосі» і теж в команді Тіни Кароль. Роман став власником квартири в Києві, а його зіркова тренерка виборола п’яту перемогу у вокальному шоу.

 Вперше Роман здобув вікторію у дитячому «Голосі» і теж в команді Тіни Кароль.
Вперше Роман здобув вікторію у дитячому «Голосі» і теж в команді Тіни Кароль.

 Найважливішою для мене була підтримка мами.

Співак каже, що ще не до кінця і сам повірив у фортуну. Він зізнався, що мама була першою, хто привітав його з перемогою: «Я дзвонив їй у перервах між виступами, і для мене її підтримка була найважливішою».

Довідка:

Роман Сасанчин народився 1 квітня 2002 року у селі Садки Тернопільської області в простій родині. Співати почав у п’ятирічному віці. У 2012–му він брав участь у «сліпих прослуховуваннях» першого сезону «Голос. Діти», але жоден із тренерів до нього так і не повернувся.

У 2013 році Сасанчин закінчив Львівську спеціалізовану музичну школу–інтернат ім. Соломії Крушельницької по класу вокалу. У навчальний заклад його запросив сам міністр культури України. У 2015–му співак знову прийшов на «Голос. Діти» і в підсумку зміг здобути перемогу в третьому сезоні телепроєкту.

У жовтні того ж року юний виконавець презентував кліп «Мамина зірка», зйомки якого спонсорував канал «1+1». Музику до пісні написала Тіна Кароль, а слова — Микола Бровченко. Під час сліпих прослуховувань у дорослому «Голосі» Сасанчин виконав твір Алесандро Сафини «Luna Тu». До нього повернулися відразу всі тренери. У суперфіналі Роман проспівав дві пісні — «Цвіте черешня» та «Luna Тu».

Лія ЛІС.

Telegram Channel