Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Посадовця піймали на хабарі

Нічого собі!

Ілюстративне фото horyn.info

Посадовця піймали на хабарі

Завдяки скоординованим заходам працівників Рівненської місцевої прокуратури, Рівненського відділу поліції, за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в Рівненській області 30 квітня було припинено корупційну діяльність начальника одного зі структурних підрозділів управління містобудування та архітектури міської ради

Встановлено, повідомляє прокуратура Рівненської області, що посадовець вимагав від підприємця неправомірну вигоду в сумі  2,5 тисячі доларів США за сприяння в погодженні реєстрації проєктної документації щодо реконструкції об’єкта нерухомості та прийняття рішень із видачі необхідних дозвільних документів. Правоохоронці викрили його у Рівному одразу після одержання ним другої частини хабара в сумі 1,1 тисячі доларів, яку було вилучено.

Правоохоронці викрили його у Рівному одразу після одержання ним другої частини хабара в сумі 1,1 тисячі доларів, яку було вилучено.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Рівненського відділу поліції за процесуального керівництва працівників місцевої прокуратури.

Олена ВОЛИНЕЦЬ


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel