Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Волинська обласна лікарня отримала захисні костюми  від Порошенка

Народний депутат Андрій Парубій (праворуч) добре знає дорогу на Волинь, адже це не перший його приїзд із гуманітарною допомогою від Фонду Порошенка.

Фото eurosolidarity.org.

Волинська обласна лікарня отримала захисні костюми від Порошенка

«У цей відповідальний час лікарі ризикують своїм здоров’ям та життям, тому «Європейська Солідарність» робить усе можливе, щоб оберегти і їх»

На Волинь надійшла чергова партія допомоги, яку надав Фонд Петра Порошенка та закупила корпорація «ROSHEN». Захисні костюми та окуляри для працівників Волинської обласної клінічної лікарні передав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» у Верховній Раді Андрій Парубій.

Медичний директор лікарні Микола Галей повідомив, що спалах хвороби наразі локалізований. Він подякував за допомогу і зазначив, що у медзакладі — приблизно 1200 працівників й кожного дня вони потребують надійного захисту. «Це — неабияка підтримка для лікарів, які сьогодні трудяться на чи не найнебезпечнішій роботі. Зараз для нас це вкрай необхідно. Медики нині намагаються протистояти хворобі задля усіх нас», — розповів Микола Галей.

Це — неабияка допомога для лікарів, які сьогодні трудяться на чи не найнебезпечнішій роботі. Зараз для нас це вкрай необхідно.

«У цей відповідальний час лікарі ризикують своїм здоров’ям та життям, тому «Європейська Солідарність» робить усе можливе, щоб захистити їх. Сьогодні від нашої партії я передав Волинській обласній клінічній лікарні захисні костюми та окуляри, адже саме у цьому закладі є чимала кількість інфікованих працівників та пацієнтів. Звичайно, важливо в першу чергу допомогти їм. Разом із нашими партійцями ми передали засоби захисту для медиків і переконані, що вони допоможуть у боротьбі з пандемією, і що це буде ще один крок солідарності для того, щоб максимально стримати поширення хвороби», — заявив Андрій Парубій під час відвідин медичної установи у Луцьку.

Передачу допомоги разом із Андрієм Парубієм здійснювали члени Ради Волинської територіальної організації партії «Європейська Солідарність» Олександр Ніколайчук, Юрій Моклиця, Сергій Григоренко, а також голова обласного партійного осередку Іван Мирка.

«Фонд Петра Порошенка цілеспрямовано підтримує лікарні по всій Україні. Ми дуже цінуємо допомогу, яка надходить і для волинських медичних установ, адже найперше, чого ми потребуємо на цей момент, — це захист лікарів», — зазначив Іван Мирка.

До речі

У Порошенка закупили 130 тисяч захисних костюмів для медиків у Південній Кореї та Китаї. 85 тисяч із них уже доставлено в Україну і безкоштовно розподіляється у медичні заклади.

Петро МАКАРУК.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel