Курси НБУ $ 39.59 € 42.26

ЗАПРОШУЄМО ПОПЛАВАТИ У «КОЛОСІ», ЛУЧАНИ!

Нарешті широко відкрив свої двері оновлений плавальний басейн європейського типу «Колос», який знаходиться на вулиці Писаревського (неподалік ЗОШ № 18)...

Нарешті широко відкрив свої двері оновлений плавальний басейн європейського типу «Колос», який знаходиться на вулиці Писаревського (неподалік ЗОШ № 18).

15 доріжок довжиною 25 метрів, дві сауни, кілька спортзалів, майданчик для хокею — це все сприятиме тому, що наш Луцьк стане кузнею олімпійських чемпіонів з плавання. Сучасний проект споруди люб’язно надав Луцьку президент Білорусі Лукашенко, де такі спортивні палаци зведені в кожному обласному центрі.
А поки що всі охочі скупатися можуть придбати абонементи за символічною ціною — 20 гривень на місяць для оздоровлення і опробування водних доріжок тричі на тиждень (для пенсіонерів, членів профспілки, фермерів, що входять до товариства «Колос», десятивідсоткова знижка).
Залишається лише подякувати керівникам облдержадміністрації та обласній раді, які протягом 2005 року регулярно повідомляли, що «власник басейну — ПП — «Ра 500-Луцьк», який... на виконання умов договору купівлі-продажу об’єкта вже виготовив кошторис на його ремонт і (за повідомленням власника) до кінця поточного року ПБ «Колос» зможе відновити свою діяльність». Нагадаємо, що цей понівечений об’єкт влада не змогла утримувати і продала в 2004 році «умовою збереження фізкультурно-оздоровчого профілю діяльності».
Тож купайтесь на здоров’я, шановні лучани! Запуск першої партії відбудеться сьогодні, 1 квітня, о 14.00.
Telegram Channel