Курси НБУ $ 39.47 € 42.18

ПРИВАТИЗАЦІЯ ПЕНЬКІВ

Дирекція Луцького міського парку ім. Лесі Українки повідомляє, що з 10 квітня ц.р. всі пеньки і колоди на його території приватизовані...


Дирекція Луцького міського парку ім. Лесі Українки повідомляє, що з 10 квітня ц.р. всі пеньки і колоди на його території приватизовані.

Тепер оренда одного пенька на одну годину буде вартувати 10 гривень, колода — на п’ять гривень дорожча. За прибирання пляшок, одноразового посуду і сміття за бенкетуючими встановлена додаткова оплата.
Демократизація точного часу
Міські і районні держадміністрації області, йдучи назустріч людям в напрямку подальшого розширення демократії, відмінили перехід на літній час і дозволили територіальним громадам самостійно визначатись, за яким часом їм краще жити і працювати. Відповідно змінюється графік прийому громадян.
Тепер голови держадміністрацій прийматимуть людей за зимовим часом, їх перші заступники — за літнім, а заступники — коли захочеться.
Нові застереження
Виконком міської ради для забезпечення чистоти і охайності зобов’язав керівництво ЖЕКів познімати застереження «По газонах не ходити», «Не смітити», «Бережіть природу» — як такі, що втратили свою актуальність.
До 1 травня ц.р. необхідно виготовити і розмістити у місцях відпочинку і дозвілля нові застереження: «Стій! Буду стріляти!» і «Не будь бидлом, не засмічуй природу!».
«Просвіта» незабаром заспіває
Відомий український співак і ректор університету культури Михайло Поплавський підписав угоду з Луцькою мерією про завершення реконструкції і ремонту міського будинку «Просвіта», згідно з якою він профінансував всі роботи в розмірі 10 мільйонів гривень із власних заощаджень.
Єдина вимога пана Михайла: кожен концерт в «Просвіті» повинен починатися з його пісні «Молодий орел».
Telegram Channel