Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Як волинським підприємцям отримати  8 тисяч гривень допомоги під час карантину

Документи подавати до 21 грудня включно.

Фото financer.com.

Як волинським підприємцям отримати 8 тисяч гривень допомоги під час карантину

Наймані працівники та фізичні особи–підприємці, діяльність яких підпадає під заборону в період посиленого карантину в січні, можуть оформити заявку на отримання одноразової матеріальної допомоги. Пакет документів треба подати до центру зайнятості до 21 грудня включно

Уряд ухвалив рішення підтримати ініціативу Президента України про надання одноразової матеріальної допомоги роботодавцям, які можуть втратити дохід через карантин. Держава виплатить найманим працівникам, які не отримають частину зарплати, і фізичним особам–підприємцям, що не мають доходів через карантин, по 8 тисяч гривень.

Як інформують в обласному центрі зайнятості, отримання допомоги регламентується Порядком надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання, розрахунку її розміру, стягнення, повернення невикористаної її суми.

Для отримання одноразової допомоги потрібно звернутися до центру зайнятості і подати пакет документів.

Для отримання одноразової допомоги до центру зайнятості потрібно подати такі документи: заяву за формою згідно з додатком 1 Порядку, копію наказу про скорочення чи можливе скорочення тривалості робочого часу, копію відомостей про найманих працівників за формою згідно з Додатком 2 до Порядку. Документи подавати до 21 грудня включно.

Більше інформації можна дізнатися, зателефонувавши за номером (0332) 72-52-40.

Тетяна МЕЛЬНИК.

Telegram Channel