Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Прийом, як у королеви

Фото semri.com.ua.

Прийом, як у королеви

До правил хорошого тону також включено порядок подачі страв. Знаючи такі нюанси, можна уникнути незручних ситуацій у ресторані і під час урочистих свят у себе вдома

Прийнята послідовність подачі страв під час свят така: закуски, супи, риба, м’ясо, сир і десерти. Звичайно, кількість не є обов’язковою чи фіксованою. Краще обрати чотири-п’ять, а для невеликих застіль зменшити до трьох.

Якщо ви вирішили провести вечірку вдома, слід пам’ятати декілька правил. Закуски мають бути на столі до того, як гості пройдуть до святкової зали. Крім того, господиня повинна подавати супи та м’ясні страви, а господар відповідає за соуси та салати.

Закуски мають бути на столі до того, як гості пройдуть до святкової зали. Крім того, господиня повинна подавати супи та м’ясні страви, а господар відповідає за соуси та салати.

Порядок, у якому ми подаємо наїдки гостям, свідчить про наші звичаї: треба завжди починати з літніх людей (спочатку жінкам), а собі, як господарям, — ​в останню чергу.

Майже всі страви необхідно пропонувати, стоячи з правого боку. Так само розливають вино та воду. Вибір напоїв та їх подача — ​завдання господаря. Спочатку слід наповнити келихи жінок, а потім — ​чоловіків.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel