Як правильно варити глінтвейн: ТОП-6 порад - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 27.19 € 32.29
Як правильно варити глінтвейн: ТОП-6 порад

Волинь-нова

Як правильно варити глінтвейн: ТОП-6 порад

Рецептів цього зігрівального напою є багато, але щоб він вийшов справді смачним, необхідно знати базові правила

1.Вино в жодному разі не можна доводити до кипіння, його лише нагрівають до 65–70 градусів, інакше випарується алкоголь.

2.Бажано використовувати емальований посуд та дерев’яну ложку.

3.Нагрівати суміш потрібно поступово, на невеликому вогні.

Вино в жодному разі не можна доводити до кипіння, його лише нагрівають до 65–70 градусів, інакше випарується алкоголь.

4.Перед подачею варто залишити мікс на деякий час, прикривши його кришкою. Зазвичай вистачає 10–15 хвилин, аби відбулась магія змішування смаків та ароматів.

5.Обов’язково проціджувати глінтвейн.

6.Розливати коктейль слід, поки він ще гарячий. А подавати рекомендують у високих термосклянках або прозорих кухликах.

Читати такожРецепт святкового салату «Шарлотка» від «Волині»