Рецепт святкового салату «Шарлотка» від «Волині» - «Волинь» — незалежна громадсько–політична газета
Курси НБУ $ 27.19 € 32.29
Рецепт святкового салату «Шарлотка» від «Волині»

Смачного!

Фото povar.ru.

Рецепт святкового салату «Шарлотка» від «Волині»

Зазвичай Новий рік не обходиться без традиційного олів’є. А що, як трохи пофантазувати над його подачею?

Інгредієнти: 

200 г копченого м’яса, 300 г вареної картоплі, 200 г консервованого горошку, 4 яйця, 1 цибулина, 1 ст. л. борошна, 150 г майонезу, щіпка соди, сіль за смаком, 1 ст. л. олії, кілька гілочок петрушки.

У «Цікавій газеті на вихідні» за 24 грудня читайте ​історію улюбленого новорічного салату та рецепти різних його варіантів.

Приготування.

Із яєць, 1 ч. л. майонезу, солі, соди і борошна приготувати тісто і на олії спекти 2 млинці, охолодити, змастити майонезом, згорнути в рулети і нарізати шматками по 5–8 мм. Цибулю дрібно покраяти, ошпарити, зцідити й відтиснути, додати порізану кубиками картоплю, заправити 2–3 ст. л. майонезу, вимішати. В окремій посудині змішати з майонезом подрібнене копчене м’ясо і горошок. Глибокий округлий салатник застелити харчовою плівкою, викласти по всій поверхні рулетики з млинців, далі — ​половину картопляної маси, м’ясний пласт і накрити рештою картоплі. Краї плівки загорнути і поставити салат у холодильник на 2–3 години. Перед подачею перевернути на блюдо млинцями догори, зняти плівку, прикрасити горошком і зеленню.

Нагадаємо, дієтолог назвала неочікувані властивості популярного овочу.

А в «Цікавій газеті на вихідні» за 24 грудня читайте ​історію улюбленого новорічного салату та рецепти різних його варіантів.