Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
«Жесть, обдираловка»: чек із Буковеля позбавив дару мови

Ось такі ціни в Буковелі, панове!

Фото facebook.com/dtp.kiev.ua.

«Жесть, обдираловка»: чек із Буковеля позбавив дару мови

У скільки обходиться пообідати на цьому курорті, який приписують олігарху Ігорю Коломойському

На зимові свята люди масово ринули на гірські курорти України. Зокрема, особливий ажіотаж спостерігався в Буковелі, куди їздив покататися на лижах і Президент Володимир Зеленський. Фото і відео, де він фоткається з охочими без маски і не дотримуючись дистанції у час жорсткого карантину, облетіли чи не всі ЗМІ країни.

Водночас багатьох українців здивувала не лише велика кількість відпочивальників у Карпатах, а й тамтешні ціни, які б’ють рекорди. Наприклад, у фейсбук–спільноті «dtp.kiev.ua» опублікували чек одного з ресторанів Буковеля (на фото).

 

 «Кінець епохи бідності: Просто ціни в Буковелі. Готель #Кайзер», — ідеться у повідомленні.

Судячи з чека, хтось попоїв аж на 9 420 грн. Що цікаво, жодних особливих страв у ньому немає. Наприклад, звичайнісінька кава американо обійшлася у 65 грн, за такою ж ціною можна випити склянку узвару чи соку. Ще дорожче коштує чай — аж 95 гривень.

Порція запеченої картоплі — 210 грн, салат із капусти — 130 грн, курячий бульйон — 215 грн. За салат «Грецький» клієнти ресторану заплатили 250 грн, борщ — 215 грн, ковбаски гриль — 190 грн, рулька свиняча — 160 грн.

Недешевим задоволенням була й форель — за 100 г такої рибини довелося заплатити 250 грн, а за 300 г ребер — 520 грн, за 100 г шашлику — 210 грн. Порція лаваша з сиром та бринзою коштувала 110 грн. Та найдорожчою була «хріновуха» за ціною 1000 грн за літр. Тож за 100 г зігрівального напою довелося віддати 100 грн відповідно.

«Жесть, обдираловка, це один раз сіли поїли, але 2–3рази на день як мінімум поїсти хочеться. Влетить у копієчку»

Читайте також: Січневий локдаун: українці масово «штурмують» Буковель

«Жесть, обдираловка, це один раз сіли поїли, але 2–3рази на день як мінімум поїсти хочеться. Влетить у копієчку», «А до цього моменту вони менші були???? Заробляйте більше, їдьте на Буковель та й відвідуйте такі ресторани…», «Знайшли проблему. Вас ніхто не змушує туди їхати і купувати! І нефіг заздрити», «Сумно те, що курорт забитий відпочиваючими під зав’язку. Поки буде попит — будуть ціни і вищі…», «Ніколи за життя туди не поїду… Краще взяти доплатити ще 9 тисяч і полетіти за кордон на 5–7 днів у готель 5 зірок, де все включено!!!», «Кава 50 грн і чебурек 70 — це якщо на вулиці біля наметів стоячи ☺», «Відчуваю, що після цього Буковеля буде ще в лютому локдаун…», «Це не найдорожчий чек. Я бачив і коротший список на двох, із сумою в 17 «кусків», де кола по 300 грн», — пишуть у коментарях.

Що скажете, шановні українці?

Оксана ГАВДЬО, breaking.znaj.ua.

Telegram Channel