Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Що віщують зорі волинянам наступного тижня

«Багато працюйте: можливі цікаві ділові пропозиції».

Фото pixabay.com.

Що віщують зорі волинянам наступного тижня

Гороскоп на 25 — 31 січня

ОВЕН. Постарайтеся проявити свої лідерські якості. Зараз не час відсиджуватися. Не відмовляйте в допомозі людям, що звернулися до вас. Вихідні — вдалий час для спілкування з близькими. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — п’ятниця.

ТЕЛЕЦЬ. Не піддаватися гнітючому настрою. У справах дотримуйтеся традиційних точок зору. Якщо проявите зацікавленість і активність, з’явиться дуже перспективний проект. Вихідні можуть принести багато нового в особистому житті. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

БЛИЗНЮКИ. Удача сама прилетить вам у руки і виконає заповітне бажання. Те, що раніше доводилося просити, дадуть просто так. Може виникнути сприятлива ситуація для стрімкого просування службовими сходами. Сприятливий день — середа, несприятливий — субота.

РАК. Тиждень сприяє цікавим знайомствам і плідній співпраці. Старші родичі можуть виявитися джерелом досить коштовних порад. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

Читайте також у нас: «Мати сама привела дитину: чоловік убив та розчленував 4-річну дівчинку».

ЛЕВ. Cтаєте просто незамінною людиною. Вам довіряють і чекають підтримки й допомоги. Тільки не нашкодьте особистому життю. Багато працюйте: можливі цікаві ділові пропозиції. Вихідні добре провести на свіжому повітрі в компанії друзів. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — понеділок.

ДІВА. Досить напружений і насичений роботою час. Можуть з’явитися несподівані корективи до вашіх планів, але це — до кращого. У вихідні сміливо беріться за найскладніші справи, але не поспішайте з оцінками і коментарями. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

Реклама Google

ТЕРЕЗИ. У житті з’являться нові знайомі, не виключена зміна роботи. Долаючи труднощі, досягнете позитивних результатів відразу в кількох напрямках. У вихідні спілкування з друзями піде вам на користь і в емоційному, і в фінансовому аспектах. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — четвер.

СКОРПІОН. У вас буде чимало прибуткових замовлень та успішних проектів. Робота принесе моральне задоволення й хороший прибуток. Однак не менш важливою буде й особиста сфера. Вихідні будуть насичені корисною інформацією. Сприятливий день — вівторок, несприятливий — субота.

СТРІЛЕЦЬ. Ви сповнені енергії й зможете вирішити важливу проблему. На роботі будьте уважними до дрібниць. У вихідні відпочиньте. Сприятливий день — четвер, несприятливий — понеділок.

КОЗЕРІГ. Тиждень може стати міцним фундаментом для кар’єрного злету, тож постарайтеся раціонально розприділити сили. Для успішного втілення у життя задумів і планів доведеться стати поблажливішими та дипломатичнішими. Сприятливий день — понеділок, несприятливий — субота.

ВОДОЛІЙ. Ваші плани починають поступово реалізовуватися. Не варто переоцінювати сили і можливості. Краще в цей час звернути увагу на дім та родину — тут очікуватиме справжнє щастя та успіх. Сприятливий день — п’ятниця, несприятливий — вівторок.

РИБИ. Багато планів доведеться переглянути. Напруга на роботі, яка буде пов’язана з обсягом завдань, може зрости. В особистому житті необхідно вибрати правильну стратегію і тактику у взаєминах. Сприятливий день – понеділок, несприятливий — четвер.

Читайте також у нас: «У місті на Волині продавцям пригрозили великими штрафами і анулюванням ліцензії».

Telegram Channel