Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Чи запропонує руку і серце матері своєї шостої дитини Ілон Маск?

Народивши сина, співачка Граймс (Клер Буше) почала пити молоко, якого не вживала 20 років.

Фото twitter/paimedes.

Чи запропонує руку і серце матері своєї шостої дитини Ілон Маск?

«Якщо я не закоханий і самотній – не можу бути щасливим», – говорить найбагатша людина у світі

lСвітове ім’я Ілона Маска називають генієм сучасності, мрійником, який створює майбутнє уже сьогодні. Засновник компанії Tesla і головний інженер унікальної космічної програми SpaceX є найбагатшою людиною на планеті. За даними Bloomberg, його статки — ​209 мільярдів доларів. Щоб змінити світ на краще, він працює 85–100 годин на тиждень. Тому, хоч Маск був тричі одружений і має шістьох дітей, проблем у його особистому житті завжди було набагато більше, ніж недоробок у Tesla

У січні 2020-го Граймс опублікувала в інстаграм провокативне фото, на якому позувала топлес із зображенням малюка на оголеному животі.
У січні 2020-го Граймс опублікувала в інстаграм провокативне фото, на якому позувала топлес із зображенням малюка на оголеному животі.

 «Ти – моя копія!» – називав першу дружину

Коли Ілон був підлітком, його батьки розлучилися. Мама працювала на п’ятьох роботах і не могла проводити багато часу з сином. Цей дитячий страх залишитися назавжди одному досі не покидає мільярдера. Якось в інтерв’ю він зізнавався, що не може бути по-справжньому щасливим на самоті: «Я прекрасно знаю, як це: бути одному у великому порожньому будинку і чути звук своїх кроків у вітальні, де нікого немає, і нікого немає на подушці поруч із тобою. Чорт забирай, як можна бути щасливим у такій ситуації?»

Маск недовго залишався самотнім. Його серце підкорила 22-річна британська актриса Талула Райлі. 49-річний Ілон Маск і 32-річна Граймс відмовляються публічно коментувати свій роман.
Маск недовго залишався самотнім. Його серце підкорила 22-річна британська актриса Талула Райлі. 49-річний Ілон Маск і 32-річна Граймс відмовляються публічно коментувати свій роман.

 Зі своєю майбутньою дружиною Джастін Вілсон Маск познайомився в канадському Королівському університеті. Вона мріяла стати відомою письменницею і добре вчилася, проводячи практично весь свій час у бібліотеці. Кохання для Джастін було далеко не на першому місці у списку пріоритетів. Тому, коли одного разу Ілон підійшов до дівчини і запросив її в кафе, вона відмовила, бо планувала провести цей вечір у бібліотеці. Втім, Маск не звик так легко здаватись.

Він був тією людиною, яка не приймає відповідь «ні».

Через кілька годин Ілон з’явився в книгозбірні з двома ріжками шоколадного морозива в руках. «Він був тією людиною, яка не приймає відповідь «ні». Зазвичай чоловікам не подобалося, що я хотіла бути кращою у всьому, але Ілона, схоже, навпаки, це приваблювало, – згадувала Джастін. – Якось у книжковому магазині я сказала, що не заспокоюся, поки там не буде й моїх книг. Він подивився на мене із захопленням і відповів: «Ти – моя копія!» – розповідала Джастін.

В Ілона і Джастін було багато спільного: обоє мали амбітні цілі в житті, хотіли створити велику сім’ю і ніколи не здавалися перед труднощами.
В Ілона і Джастін було багато спільного: обоє мали амбітні цілі в житті, хотіли створити велику сім’ю і ніколи не здавалися перед труднощами.

 Маск часто дарував їй квіти і завжди давав свою кредитку, коли дівчина йшла в книгарню, зі словами: «Купи все, що захочеш». З’ясувалося, що у них було багато спільного. Обоє мали амбітні цілі в житті, хотіли створити велику сім’ю і ніколи не здавалися перед труднощами. У 2000 році Ілон зробив Джастін пропозицію. Вона відразу погодилася. Протягом двох років їхнє сімейне життя було справжньою казкою. Джастін підтримувала коханого в усіх починаннях. У 2002-му на світ з’явився їхній первісток Невада Олександр. Вони не могли натішитися малюком, були неймовірно щасливі: все складалося саме так, як мріяли. Та раптом сталася трагедія, яка назавжди змінить їхнє життя: 10-місячний хлопчик помер уві сні, переставши дихати.

Запланувати політ у космос легше, ніж зберегти сім’ю

Смерть сина стала першою тріщиною у стосунках Ілона і Джастін. Маск із головою занурився в роботу, зовсім перестав проводити час зі своєю дружиною, якій так потрібна була його підтримка. Через деякий час пара звернулася по допомогу до фахівців зі штучного запліднення: в 2004 році у них народилися близнюки Гріффін і Ксав’єр, а в 2006-му – трійнята Деміан, Саксон і Кай. Та це не врятувало їхнього кохання. Ілон працював над проєктом SpaceX і обговорював умови співпраці з НАСА, в той час як його шлюб розвалювався на очах. Джастін дуже втомлювалася, піклуючись про дітей. Її пригнічувало те, що вона перетворилася на тінь чоловіка, звичайну домогосподарку. У 2008 році Ілон і Джастін подали на розлучення, а судові розгляди остаточно зіпсували їхні стосунки. «Я була для нього дружиною-стартапом, – казала Джастін. – Але ні про що не шкодую: у мене є п’ятеро синів і мої книги».

Ілон Маск недовго залишався самотнім. Його серце підкорила 22-річна британська актриса Талула Райлі. Подейкували, що нову кохану він зустрів ще до розлучення. Коли Джастін про це дізналася, то написала Талулі: «Я б хотіла, щоб наші відносини скоріше нагадували французьке кіно, в якому дві жінки стають подругами і разом розмірковують про життя, ніж голлівудський фільм, в якому одна з них має бути «хорошою», а друга – «поганою», і в кінці когось викидають з балкона».

Мей Маск відома не лише як мама знаменитого сина, а й як модель, котра і на восьмому десятку літ залишається еталоном краси і стилю.
Мей Маск відома не лише як мама знаменитого сина, а й як модель, котра і на восьмому десятку літ залишається еталоном краси і стилю.

 Маск і Райлі одружилися через шість тижнів після розлучення мільярдера з Джастін. Але у 2012-му вони розійшлися. Через рік – уклали повторний шлюб. Однак Талула не змогла змиритися з одержимістю Ілона роботою. Тож у 2016-му вони розлучилися вдруге. Наступною обраницею Маска стала актриса Ембер Херд. Їхні стосунки тривали недовго. Для Ілона це був болісний розрив, який дуже ранив його серце.

То яку стать вибере собі новонароджене маля?

Зі своєю теперішньою коханою, співачкою Клер Буше (Граймс), мільярдер познайомився у коментарях в Twitter. Вперше вони з’явилися як пара на балу Інституту костюма в травні 2018-го. У 2019 році Маск і Граймс відписалися одне від одного в соцмережах, через що виникло багато чуток. Та незабаром Маск прийшов на щорічну премію The GameAwards, щоб підтримати свою кохану, яка виступала на сцені в той вечір.

Наймолодший син Ілона і Граймс народився на початку травня 2020-го. Йому дали дивне ім’я X Æ A-12, яке читається як Ікс Еш Ей Твелв Маск або Ікс Еш Архангел Маск.

У січні 2020-го Граймс опублікувала в інстаграм провокативне фото, на якому позувала топлес із зображенням малюка на оголеному животі. Згодом у твіттері вона написала, що не планує надавати майбутній дитині жодних гендерних ознак, поки та самостійно не обере свою стать. Замість «він» і «вона» Граймс використвує «вони»: «Я відчуваю, що їхнє приватне життя повинне бути захищене. Коли вони підростуть – самі зможуть вирішити свою долю. Тому я не хочу позначати їхню стать, щоб їм не довелося потім проживати нав’язане гендером життя».

У 2004 році в сім’ї Масків народилися близнюки Гріффін і Ксав’єр, а в 2006-му – трійнята Деміан, Саксон і Кай. Та це не врятувало їхнього кохання.
У 2004 році в сім’ї Масків народилися близнюки Гріффін і Ксав’єр, а в 2006-му – трійнята Деміан, Саксон і Кай. Та це не врятувало їхнього кохання.

 Син Ілона і Граймс народився на початку травня 2020-го. Йому дали дивне ім’я X Æ A-12, яке читається як Ікс Еш Ей Твелв Маск або Ікс Еш Архангел Маск. 30 травня компанія SpaceX запустила космічний корабель CrewDragon. Малюк також був присутній на знаковій події, до якої його зірковий татусь готувався довгих 18 років.

Чи планує засновник компанії SpaceX одружитися вчетверте – невідомо. 49-річний Ілон Маск і 32-річна Граймс відмовляються публічно коментувати свій роман. Та схоже, що у їхніх стосунках панує ідилія, а відсутність офіційного шлюбу аж ніяк не зменшує їхнього, як стверджують, безмежного кохання.

Ольга ВЕКЕРИК

Читайте також: Нещасливе кохання переслідувало Лесю Українку все життя.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel