Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Червоні троянди – то справжня любов: які кому квіти дарувати

Волинь-нова

Червоні троянди – то справжня любов: які кому квіти дарувати

Валентинів день і донині супроводжується звичаєм надсилати одне одному валентинки – вітальні листівки у вигляді сердечок із добрими побажаннями, словами кохання, пропозиціями руки та серця чи просто жартами, які не підписують, і той, хто їх отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони. Також у цей день дарують квіти. Тож, аби ваш букет запам’ятався і зігрів серце коханої людини теплом вашої любові, а не став гірким сюрпризом, потрібно знати «мову» квітів. А ще необхідно вибирати композиції, враховуючи особисті уподобання дівчини (дружини) і місце, де ви плануєте провести романтичну зустріч. Звісно, прийнято дарувати квіти, що символізують кохання, симпатію, пристрасть, захоплення, прихильність

Троянди. Білі означають щиру й чисту любов, невинність; червоні – кохання і пристрасть (за легендою, богиня любові Афродіта, поспішаючи до коханого, поранила ногу об кущ білих троянд і почервонила їх своєю кров’ю); рожеві натякають на симпатію, романтику, ніжність, надію на більш близькі стосунки; жовті вказують на дружнє ставлення і не більше; чорні – безповоротний розрив стосунків. Букет із червоних і білих троянд свідчить про те, що чоловік прагне бути разом зі своєю обраницею.

Орхідеї дарують тільки коханим, вони означають ніжність та інтимність стосунків. Червоні – палке кохання, білі – чисту любов.

Тюльпани (особливо червоні) – це символ чистого кохання й величезного щастя.

Антуріуми. Ці квіти вказують на палкі почуття. Можна подарувати як букет, так і антуріум у горщику.

Альстремерії символізують дружню любов, відданість. На 14 лютого букет альстремерій можна подарувати подрузі.

Гвоздики. Білі – чиста любов, вірність, побажання удачі. Жовті «висловлюють» прохання бути уважнішою до залицяльника. Червоні гвоздики коханим не дарують (це квіти для керівника). Смугасті гвоздики символізують відмову. Рожеві – вічну материнську любов.

Не має значення, який букет подаруєте, важливо – як це зробите, що скажете: якщо це буде щиро і з любов’ю, то кохана обов’язково оцінить.

Лілії. Білі – знак чистого кохання та благородних намірів. Жовті – подарунок за яскравість і примхливість, прохання звернути увагу. За допомогою помаранчевих фліртують. А той, хто дарує тигрові лілії, дуже самовпевнений і гордий, він обіцяє обраниці процвітання й добробут.

Хризантеми – абсолютно дружній букет, хоча червоні можуть означати кохання, а жовті – дуже тендітні почуття.

Фіалки дарують тій, яка є таємним коханням. Вони символізують скромність, невинність, привабливість, сором’язливість та вірність.

Іриси. Вважається, що ці квіти наділені магічними властивостями і є символом довіри.

Реклама Google

Букет із ароматних фрезій означає, що чоловік готовий довірити коханій навіть своє життя.

Азалії – символ відданості, пристрасті й печалі, азалії дарує той, хто боїться розлуки. Ця квітка – зізнання, що кохана для нього – єдина.

Гербери – ознака флірту й симпатії, підходять для того, щоб зробити комплімент або підняти настрій.

Той, хто дарує гіацинти, здатний зробити життя дівчини святом.

Камелії. Білі означають захоплення, червоні – пристрасть, рожеві – те, що за коханою сумують.

Коли дарують кали – «кажуть», що дівчина неймовірна.

Читати такожЛучанка поскаржилась на водія маршрутки, бо не підвіз її під хату

Якщо ви вирішили піти в кафе, ресторан або просто прогулятися парком, то квіти в горщиках не будуть доречні – краще підібрати не дуже великий букет, щоб вашій обраниці з ним було зручно.

Якщо ж плануєте заїхати за нею додому, то тут вибір квітів не обмежений, оскільки вона зможе залишити їх і з ними не виникне проблем (куди покласти/поставити букет) під час прогулянки. Це можуть бути і квіти в горщиках, і величезний букет, й одна квітка, – головне, щоб були вибрані з душею.

Не має значення, який букет подаруєте, важливо – як це зробите, що скажете: якщо це буде щиро і з любов’ю, то вона обов’язково оцінить.

За матеріалами floristir.ua, znaj.ua, pogliad.ua, мама.укр, dovidka.biz.ua, freelife.cv.ua.

Софія В’ЯДАЧ​

Telegram Channel