Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Аспірин – не тільки ліки. Несподівані поради

Фото із сайту moezdorovie.ru.

Аспірин – не тільки ліки. Несподівані поради

Відомо, що його застосовують при високій температурі, для знеболення і розрідження крові. Та мало хто знає, що він ефективний і в побуті. Може замінити «хімію»

= При укусах комах. Щоб зняти запалення, свербіж після цього, варто подрібнити таблетку, зволожити і цю кашку накласти на місце, що турбує.

= Виводить плями від поту і крові. Розтерти кілька таблеток і розчинити у 0,5 склянки води. Змочити забруднення і залишити на кілька годин. Після цього випрати річ.

Допомагає квітам довше цвісти.

= Допомагає квітам довше цвісти. Додайте подрібнену таблетку аспірину у вазу з водою – і вони ще довго тішитимуть вас.

= Відбілює постільну білизну. Аби вона була білосніжною, замочіть на ніч у воді, додавши 7 таблеток аспірину. Ви будете задоволені результатом.

= Відмиває вази. Кришталеві дуже часто вкриваються білим нальотом, який важко зняти. Але якщо кинути в них таблетку-другу, то наступного дня відмиєте без проблеми.

= Рятує безнадійні вазони. Коли листя на них опадає, не утворюються нові бутони і ви вже хочете позбутися їх, згадайте про аспірин. Для поливу або обприскування розтовчіть одну таблетку, всипте порошок у пів літра води – і розчин, який поверне ваші квіти до життя, змусить їх цвісти, готовий.

Читайте також у нас: Зелений чай допоможе волоссю​.

Telegram Channel