Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Депутатка-«слуга»  прийшла в парламент  у сорочці за 28 тисяч

Для декого сесійна зала — як подіум.

Фото із сайту rbc.ua.

Депутатка-«слуга» прийшла в парламент у сорочці за 28 тисяч

Блузка Burberry, яку народна обраниця з фракції Зеленського Оксана Дмитрієва одягла на засідання Верховної Ради, коштує 858 євро

На одяг парламентарія звернула увагу журналістка Анна Стешенко.

Або майже 30000 грн. При середній зарплаті нардепа 35—40 тисяч на місяць і пенсії у 3500

Реклама Google

«Поки всі колеги обговорюють законопроєкт Президента «про олігархів», можна пройтися рядами у блузці Burberry з нової колекції майже за 1000 євро. Або майже 30000 грн. При середній зарплаті нардепа 35—40 тисяч на місяць і пенсії у 3500», — написала Стешенко. Вона зазначила, що Дмитрієва часто з’являється на засіданнях парламенту в дорогому одязі. «І, повірте, чхати вони хотіли на те, що їх фотографують у дорогих брендах. А ви це читаєте. Носили і будуть носити», — вважає Стешенко.

Одягати на роботу брендові речі полюбляє ще одна депутатка з фракції «Слуга народу» — Елла Рєпіна, яка нещодавно прийшла на засідання Верховної Ради із сумочкою за 62 тисячі гривень.

Читайте також у нас: Рейтинги партій: попереду – «Слуги» та «ЄС», решта пасуть задніх​.

Українські можновладці загалом не страждають на скромність. Хизування дорогими речами та статками притаманне багатьом із них. І такі «понти» значна частина суспільства сприймає нормально. Це лише в кіно президент їздив на велосипеді і перед виборами обіцяв віддати державні дачі дітям. А в реальності кількість машин у кортежах Володимира Зеленського не зменшується, а сам він спокійно перебрався на держдачу.

На роботу на велосипеді регулярно їздить хіба мер Києва Віталій Кличко, який свої «кровні» заробляв багаторічною важкою працею у спорті. А от ті, хто раптом починає багатіти, як тільки дістанеться владного крісла, чомусь про ровери потім швидко забувають.

Дарія КЛИЧ.

Telegram Channel